Vieraskirja

Voit jättää alla olevalla lomakkeella viestisi vieraskirjaani!

Hei,hieno blogi veneen kunnostuksesta, kädentaitoa näyttää riittävän! Meillä on samanlainen Tristan 300 kimppaveneenä. Tiikkikannen tulppia on irtoillut ja pähkäilemme mitä pitäisi tehdä. Koko kansi uusiksi vai riittäisikö pienempi manööveri? Itse tiikkikansi näyttäisi olevan ehjä. Onko sulla tämmöisen asiaan valistunutta näkemystä?
Pirjetta Manninen <pirjetta.manninen@fimnet.fi>
Helsinki, vene Puumalassa, 5.8.2021 16.43

Vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistäsi! Jos kannet vaikuttavat tukevilta ja niissä on hiomisvaraa, laittaisin uudet tiikkitulpat. Mikäli kosteutta on päässyt kerrosrakenteeseen, tulee vaurioituneet kohdat ensin korjata.


Hei Ville, ensi viikolla on starttaamassa kolmas reissumme Saimaalla ja oli mukava lueskella omista retkistäsi. Aiemmien olen veneillyt Lappeenrannan ja Savonlinnan välisillä vesillä, mutta nyt on vuorossa reissu Savinlinnasta Kuopioon Varkauden reittiä ja takaisin Heinäveden puolelta. Viime kesänä veneilimme Päijänteellä ja upea vesistö on sekin. Pääasiassa liikumme kuitenkin saaristomerellä. Trailerikokoluokan veneily mahdollistaa eri vesistöihin tutustumisen. Toviottavasti kesäkuun helteitä riittää myös heinäkuulle. Veneilyterveisin ekonomikollega Helsingin Sarvastosta.
Jukka Kuusanmäki <jukka.kuusanmaki@letterbox.fi>
Helsinki, 4.7.2021 5.59
Hello Ville, This is fantastic and I love it! Good work. Natalie (Phaat)
Natalie (Phaat) <o_naphat@yahoo.com>
BKK, 13.5.2017 17.35
Ville, mukava oli lukea ja katsella vuoden 2016 venereissua. Säilyy varmasti muistoissa pitkään.... Hyvää syksyä sinulle ja laivaväelle :) T. Pertti V., M/S Maria
Pertti Venäläinen <pertti.venalainen@gmail.com>
Rääkkylä, 25.9.2016 19.57
Hello, I found your blog when googling for information about Tristan boats, i got a 301. Do you know if there is any finnish page for old Tristan boats or if you know any private website about Tristan 301.
Johan <johan@quercus.nu>
Eskilstuna, 21.12.2015 16.5
Kolminkertaisena vuokraveneilijänä Saimaalla on todella mukava fiilistellä sinun reissujasi lukien ja seuraavista matkoista haaveillen. Viime kesän matkamme juhannusviikolla suuntautui myös Puumalaan, Luonterille ja Mikkelin-Ristiinan reittien väliselle kanavalle. Upea vesistö seikkailla.
Timo
Tuusula, 14.10.2015 19.37
Terve, asiallinen huoltoblogi. Itselläni vastaava paatti ja samoja projekteja tuloillaan ja tehtynä.
teemu
porvoo, 5.7.2015 22.53
Hei Ville! :)

You've got a great blog here! Though the Google translation is not that accurate, it can be clearly seen that the blog entries were superbly written. The ordering of the thoughts are written in a smart way. Keep it up! Looking forward to your next updates! ;)
Cookie, 28.2.2015 16:10


Olet tehnyt hienoa työtä veneen kanssa. Ja mukavatt sivut!
Martti Purtola<purtmart@gmail.com>
Liperi, 11.8.2014 20:31:38

Vastaus:

Kiitos, joka kevät aina yritetään pientä kunnostusta tehdä, niin pysyy vene hyvässä kunnosa! Mukava lukea, että pidit sivuistani.


Terve!

Mielenkiinnolla lueskelin tuota hulto-osiota blobistasi. Kauan olin etsinyt itselleni Tristan 301stä, ja nyt sen viimein sain hommattua. Ensi talveksi on projektia, koska hytin ja kannen väli on korkannut. Seinää sekä kantta menee uusiksi reilu metri. Ja samalta puolelta parraslistaa pitää laittaa uusiksi. Muuten vene kaipaa ainoastaan hiontaa ja lakkaa. Mielenkiintoinen oli tuo viilu-lasikuitu ratkaisu. Itsellä tosiaan projekti alkaa talvella, kunhan palailen ensin edes suomeen ja saan veneen halliin!!
Heikki<heikki.valkonen@yahoo.com>
Helsinki, 9.8.2014 23:06:26

Vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistäsi! Onnea veneen hankinnan johdosta! Viilu-lasikuitu ratkaisu on toiminut hyvin jo 10 vuoden ajan. Ei ole tarvinnut, kuin ainoastaan ylläpitolakkaus tehdä vuosittain. Tsemppiä korjaukseen!


Moi! Komeita kuvia järviltä.Itse ostin Juojärveltä mökin viime kesänä.. Komia paikka sekin..Ei sattumalta sieltä veneilykuvia?
Harri Virolainen< harri.virolainen@elisanet.fi>
Vaasa, 31.4.2014 15:45

Vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistäsi! Juojärvellä veneily on jäänyt itselläni melko vähälle. Kuitenkin vuoden 1999 matkakertomuksessa http://koti.mbnet.fi/vpt/veneretki_puumalaan_1999.php osoitteessa on kuva Outokummun Pitkälahden venevajoista ja vuoden 1997 matkakertomuksessa http://koti.mbnet.fi/vpt/veneretki_soisalon_ympari_1997.php osoitteessa kuvia Varistaipaleen ja Taivallahden kanavista sekä Valamon luostarin venerannasta.

Mukavaa kesän odotusta!


11-vuotiaana sain kajakin. Purje-, perämoottori, keskimoottori, soutu- ja viikinkiveneitä ollut, muttei yhtään fiskaria. Siksi näitä mainioita sivujasi mielelläni katselen. Myös Saimaan merikorttia olen lueskellut vuosikaudet, mutta en siellä veneellä liikkunut. t. meriveneilijä ruuhka-Suomesta.
- miikka - <tuutori@hotmail.com>
hki, 16.4.2013 14.41

Vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistäsi! Mukava lukea sinun viihtyneen kotisivuillani. Toivottavasti sinulla on mahdollisuus tulla nauttimaan Saimaan vesistön tarjoamista veneilymahdollisuuksista tulevaisuudessa - kenties fiskarin ruorin takana!


hyvät sivut ja hienoja kuvia. respect! toivottavasti nähdään saimaalla. vähän kyllä hajottaa kassella noita kesä-kuvia, ulkona tulee lunta ja kesään monta kuukautta.. eikä tilannetta helpota yhtään se, että pitäisi lähtee kattomaan yhtä myrsky-jannea kuopioon. oh well, live and learn. kiitosta vaan!
Janne <janneworld@gmail.com>
Helsinki, 16.1.2013 14.08

Vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistäsi! Mukava lukea sivuistani olevan hyötyä. Tosiaan kesään on vielä pitkä aika. Onneksi venemessujen avautumiseen on enää vajaa kuukausi.

Onnea venekaupoille ja tapaamisiin Saimaan aalloilla!


Terve! Sain sinulta vuosia sitten kuvia kanavista Nordens kanaler-sivustolle. Nyt huomasin, että suunnittelutoimisto Pöyry oli käyttänyt yhtä Juankosken kanavan kuvaasi Kimolan kanavaa koskevassa selvitysraportissa. Tuskin ovat sinulta pyytäneet lupaa? Pöyry kopioi myös minun tekstiäni luvatta Norden kanaler -sivustolta.
Tarkki H <tarmo.hurskainen@bestpress.fi>
5.7.2012 18.58

Vastaus:

Kiitos viestistäsi! Ei ole kyseinen yritys kysynyt lupaa kuvan käyttöön.


Mukava lukea muidenkin veneily harrastelijoiden sivuja. Mulla itsellenä on pieni HT-vene ja mä veneilen pääasiassa Längelmävedellä. Tänä kesänä tehdään viikon reissu myös Saimaalla, vähinnä Ristiina- Savonlinna välillä. Hyvää veneily kesää
Finmar
25.5.2012 7.59
Kiitos Ville hienoista sivuista! Ehkäpä nähdään jossain päin Saimaalla tulevana kesänä! T: Peleador II miehistö
Ville Vänskä
Helsinki, 30.3.2012 20.40
Hyvät sivut, jotka bongasin näin tammikuun pakkasten keskellä ensi kesän Saimaan veneretkeä suunnitellessa. Kaksi viikkoa vuokraveneellä tiedossa reittiä Savonlinna-Varkaus-Kuopio-Heinävesi-Savonranta-Joensuu-Koli-Joensuu-Oravi-Savonlinna. Selostuksesi perusteella arvioin, että Norppa 9:llä pystyy ajamaan Summan venereitin läpi?
Pave <paavo.helenius@elisanet.fi>
Akaa, 26.1.2012 20.40

vastaus:

Tervetuloa Saimaalle veneilemään! Käsitykseni mukaan Norpalla onnistuu helposti Summan reitin läpi ajaminen. Tristan 300 (pituus 9 metriä, leveys 3 metriä ja syvyys 0,9 metriä) on aika lähellä saman kokoinen kuin Norppa 9, eikä meillä ollut mitään ongelmia viime kesänä kyseisellä reitillä.


Hi Ville! Here i am as i promised All those places you show in your photos are stunning and i can't get over it heh,and the boat is great!!!! I hope you can give me a ride sometime! ;) I'll be here visiting to see where you going next! by the way i didn't understand everything because Google translate very literally and it makes a little harder to understand but anyways Greetings from meksiko!
Fernanda <fernandajarquin@gmail.com>
14.1.2012 23.03

vastaus:

Hola Fernanda! Of course you are welcome to come a boat cruise in summer. Just let me know when you are coming to Finland.


Komeet on sivut ja mukavia tarinoita/komeita kuvia.Itse ostin veneen eilen ja olisi tarkoitus lähtee kyntämään lohjanjärveä ristiin rastiin ja sieltä sitten hiidenvedelle eiköhän siinä ole aloittelijalle ihan tarpeeksi matkantekoa ja opeteltavaa.
jani <janihof@gmail.com>
nurmijärvi, 17.7.2011 19.26

vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistä ja onnittelut veneen hankinnan johdosta!


Tervehdys Ville! Komiat ovat sivut mukavine kuvineen. Vinkin sivuistasi sain isä-Pekalta, terveisiä hänelle. Minne tämän kesän reissu vie?
Leevi
Siilinjärvi, 26.4.2011 19.52

vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistä! Tänä kesänä on tarkoitus käydä veneellä Joensuun suunnalla, kun sinne on nyt julkaisu uusi karttasarja. Kerron terveiset eteenpäin isälleni.


Keväinen tervehdys päijänteen purjehtijalta. Eksyin sivulle googlaamalla jotain veneilyyn liittyvää..
Kalle
Helsinki, 13.4.2011 22.43
Moi ! On kiva kuljeskella Saimaalla näin talvellakin ! Mukavat sivut...:)
Matti <masanpelit@gmail.com>
Vantaa, 28.1.2011 20.40
Hyvää tätä vuotta, Ville! Sie se et oo paljoa muuttunut :)
Katja <viljami83@hotmail.com>
Lappeenranta, 3.1.2011 14.2
Hyvät sivut sulla, saa mukavasti tietoa noista reiteistä joilla olet seilaillut. Itse en ole käynyt vielä vehmeriä etelämpänä mutta, tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus suunnata paatin keula kohti kallavettä ja heinäveden reittiä, mikäli säät sallii. Veneenä minulla on 9,5m pitkä -74 valmistettu hinaaja, saunalla varustettu, nimeltään Puskii. Hyvää kesää ja hyviä reissuja!! Terveisin Samuli!
Judin Samuli <samuli.judin@pp.inet.fi>
Lapinlahti, 19.7.2009 23.18
Hyvät sivut! Asun itse Saaristomeren rannikolla ja unelmissa on tehdä joskus pulpettipaatilla muutaman päivän retki Saimaalle. Sitä varten googlasin reittivinkkejä hakien ja osuin sivuillesi.
Toni <toni.toivonen@gmail.com>
Kaarina, 25.12.2008 15.15
Hei Ville! Kiitoksia joulukortista, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!
Jesse Lepistö <dalepboy@hotmail.com>
Asikkala, 24.12.2007 14.42
Mielenkiintoista! Minä olen asunut ja elänyt Ruotsissa viimeiset kolmekymmentä vuotta. Veneilyä olen harrastanut kolme vuotta Tukholman saaristossa ja Mälaren sisäsaaristossa. Nyt on alkanut kypsyä ajatus alkaa tutustua Saimaaseen vuokraveneellä. Mistähän löytyisi sopiva retkivene sopuhintaan ensi kesänä? Kiitokset tästä inspiroivasta sivusta!
Ilkka Virkamäki <virkamaki.ekmanspray.se>
Stockholm SWEDEN, 15.10.2007 19.42

vastaus:

Kiitos vieraskirjaviestistä! Saimaan alueella toimii useita yrityksiä, jotka vuokraavat veneitä. Näistä minulla ei itselläni ole kokemusta. Esimerkiksi http://www.veneilysaimaa.com sivustolla on Saimaalle kohdassa linkkejä vuokraamoiden kotisivuille. Toivottavasti löydät Saimaalta sopivan vuokraveneen!


Moi! Samoilla reiteillä on näköjään seilattu. Tahko, Iisalmi, Soisalo! Tosi komeita maisemia ja mukavia muistoja reissuilta. Hyvää jatkoa sinulle!
Pena
Kuopio, 9.10.2007 5.33
Moron Tampereen seurulta. Tosi siistit sivut ja helppo käyttöiset toisin kuin omani. Pidä hyvä huoli veneestäsi. Itselläni on Tristan 270.
Janne Lehtimäki <viivera@hotmail.com>
akaa/ viiala, 2.10.2007 14.22
Heips. Hankimme tänä kesänä Trista 30 -matkaveneen ja olemme kolmessa viikossa ehtineet "putputella" Porvoosta Viipurin kautta Saimaan kanavaa pitkin Lappeenrantaan ja kierrellä Saimaan kauniita saaria jo aika taajaan. Kotisatamamme on Taipalsaarella ja itse asumme Kouvolassa "kuivalla maalla".
Pipsa <pipsa.virta@hotmail.com>
Kouvola, 9.8.2007 17.09
Moikka! Löytyipä sun sivut PITKÄSTÄ aikaa tutkittavaksi... Kovin on vaan juttu vähentynyt!
oosis <oosuska@yahoo.com>
Pori, 1.8.2007 0.35
Hienot sivut kauniista Saimaan vesistöstä. Olette ajelleet meidän mökin ohi useita kertoja Tuohiselän tuntumassa Savonlinnan alapuolella. Meidän venekunta liikkuu Fiskarilla nimeltään Lissu näitä Savonlinnan alapuolisia vesistöjä. Hyvää kesän odotusta t. Raimo Tuominen
Raimo Tuominen <r.tuominen@kolumbus.fi>
Vantaa, 24.1.2007 12.42
Tervehdys Pohjanmaalta ja pääkaupungista:). Hienot sivut! Visuaalisuutta ja tietoa paljon matkakertomusten lomassa. Tulee varmaan palattua vielä monta kertaa sivuillesi ensi kesän Saimaan venereissua suunnitellessamme.
lemo:) <lem-o-nizer@suomi24.fi>
, 22.1.2007 23.51
Olipa todella hyvät sivut ja kertomukset. kesää 07 odotellen.
Pekka Tynkkynen <j-ptynkkynen@luukku.com>
Savonlinna, 4.11.2006 19.24
Terve. Täältä Tampereen seurulta, tarkemmin Lempäälästä. Olen käyny katsastamassa siellä parikertaa yhe Norpan Wilhelmiinan, Lappeenrannan rannassa. Ja viettäny saimaalla pidennetyt viikonloput. Ny oon tulossa toukokuu viimeisenä viikonlopuksi katsastus reissuun. Myös on mahdollista olla yksi viikkko Wilhelmiinalla oman porukan kaa. Saimaa on muute hianoo seutua.
rami <ramilus@gmail.com>
10.4.2006 21.0
Terve. Olen Espoosta ja nyt kaksi kertaa Saimaalla 2004 2005 n. 3-4-viikon reissun heittänyt moottoriveneilijä. Käyty on Suur-Saimaa Pihlajavesi Puruvesi Haukivesi Kuopion kautta Syvärille ja Summan kautta alas Heinäveden reittiä Valamo jne. Käymättä on vielä Joensuun suunta ja Luonteri. Onko sinulla materiaalia ko. suunnista? Sivuillasi on hauska elää uudelleen tutut reitit ja kohteet.
Markku Heikkilä <markku.heikkila@welho.com>
Espoo, 26.11.2005 15.20

vastaus:

Kiitos viestistä! Kotisivuilleni on tarkoitus laittaa tässä lähiaikoina juttua Luonterin alueesta päivityksen muodossa nähtävästi Mikkeliin suuntautuneen veneretken matkakertomukseen. Itseni on tullut varsinaisen Luonterin alueella käytyä Korvensaaren ja Vartiosaaren retkisatamissa. Vesi on todella puhdasta / kirkasta tuolla Luonterin suunnalla ja maisemat kauniita etten sanoisi jopa jylhiä. Korvensaaressa on muutaman vuoden ikäinen hirsinen sauna, kesäkeittiö ja betoniponttonilaituri. Tähän satamaan on myös helppo poiketa reitillä. Vartiosaaresta taas avautuu kaunis näköala Luonterille. Satamassa on pieni betoniponttonilaituri - kaksi venettä sopii kylkikiinnityksellä siihen.

Joensuun suunnalta minulla on melko vähän veneilykokemuksia. Olin viime keväänä siellä alkukaudesta veneilemässä. Joskus on kyllä tarkoitus käydä veneellä Pieliselläkin ja laatia myös siitä reissusta matkakertomus näille sivuille.


moi Viltsu! nyt löyty sivut!:) joo hyvä esittely..:D mikä on url??
Tiina <timmy-@hotmail.com>
29.9.2005 17.40

vastaus:

URL tulee sanoista Uniform Resource Locator ja tarkoittaa osoitetta missä jokin tiedosto Internetissä sijaitsee. Tässä asia yhteydessä sillä näin ollen tiedustellaan vierailijan kotisivun osoitetta.


Moi Ville! Löysin kotisivuosoitteesi kaapin pohjalta ja mietin vain mitä sulle kuuluu? :) muistatko vielä mut? mailaile jos ehdit..Ainiin, kivat sivut nämä..upeita kuvia.. :)
Marika <sillanpaa_marika@hotmail.com>
Vilppula, 22.9.2005 17.54
Tervehdys Ville.. Hienot sivut ja kelpaa vaikka Saimaan venematkailu esitteeksikin. Upeita maisemia olet kuvannut ja sanallisestikin hienoa kerrontaa,joka saa monen veneilijän ajatukset Saimaan sinisille seljille. Toivottavasti on lisääkin matkoja tulossa,joista täältä voi lukea.
antero <antero.martikainen@pp1.inet.fi>
Ruokolahti, 30.6.2005 16.45
Tervehdys nuori mies. Nämä terkut tulevat Kemijärveltä,,, Kemijärven tunturipursien maisemista,, käväiseppä joskus katsomassa kun joudat. Tulemme tänä tulevana kesänä purjehtimaan saimaalle,,, siksi liikumme mahdollisimman paljon saimaata käsittelevillä sivuilla. Hyvää kesää,,, ehkäpä tapaamme. Veneemme nimi on Ariana,,, se on muuten alunperin sieltä kotoisin,,, ensimmäisellä omistajalla ollut nimeltään :Kyösti Räisänen,,, toinen omistaja Markku Kapanen joka antoi veneelle nimen Ariana. Tulkaapa porisemaan kun näette purjeen numeron L-6581,,, Hyvää kesää. Terveisin Lea ja Tapani Kontio Kemijärvi
Tapani Kontio <tapani.kontio@pp4.inet.fi>
Kemijärvi, 4.5.2005 20.35
HIENOT KOTISIVUT SAIMAALTA SUUNNITELEN TOISTA RETKEÄ SAIMAALLE OLIN 2003 SAIMAALLA TULIN SAIMAAN KANAVAN KAUTTA.HIENO KOKEMUS KELIEN KANSSA SAA OLLA VARUILLAAN TARKOITAN VIIPURIN LAHTEA 6TUNTIA JURRUTUSTA TERVEISIÄ.SIVUISTASI SAA SELKEÄN KÄSITYKSEN SAIMAASTA. VALOKUVAT OVAT SINUN SIVUJEN PARASTA ANTIA. ITSE VENEILEN KALAISA 8 VENEELLÄ OLEN JOSKUS HAAVEILLUT VAIHTAVANI SAMAN NÄKÖISEEN TRISTANIIN KOSKA NIISSÄ ON HYVÄT SISÄTILAT MIKÄ MOOTTORI SINULLA ON SIINÄ? NOPEUS ON ILMEISESTI 7-8 SOLMUN VÄLILLÄ MINULLA 7.5SOLMUA MATKANOPEUS TERVEISIÄ VESA RANTA HELSINKI
vesa ranta <vranta2@WELHO.COM>
HELSINKI, 26.2.2005 14.30
Heippa! Upeat sivut! Kiinnostus Saimaan vesistöjä kohtaan nousee varmasti. Mieheni on rakennellut venettämme nyt kolme vuotta ahkerasti ja tulevana kesänä se pitäisi valmistua. Veneilemme kuitenkin täällä merellä. Mutta suunnitelmissa on ollut että jonakin kesänä ehdottomasti Saimaalle. Jo pelkkä kanava matka kuulostaa niin jännittävältä. Tälläiset kuvat kuten sivuillasi lisäävät intoa entisestään. Mutta ensin on tietysti tutustuttava veneilyyn ja tähän veneeseen oikein kunnolla. Mielenkiintoista! Oikein hyvää veneilykesää sinulle ja aurinkoisia matkapäiviä! Terveisin Tarja
tarja bertling <tarja.bertling@kymshp.fi>
Pyhtää, 24.2.2005 9.4
mukavat sivut! Saivat aikaan kivoja kesäfiiliksiä. Hyvää alkavaa (veneily)vuotta! t.jaska

13.1.2005 15.52
Moikka! On kyllä hienot sivut; hyvät matkakertomukset ja kivoja kuvia! =) Olispa kesä... Mut talvi on edessä ja onhan siinäkin hyviä puolia:). Mut hyvää päivänjatkoa! Mailaillaan!
Virva
Kuopio, 16.11.2004 12.30

vastaus:

Mukava lukea, että pidit sivuiltani löytyvästä aineistosta. Niinpä, mutta eihän tässä enää onneksi pitkä aika ole Hki:n venemessuille siitähän se veneilykausi alkaapi =) Ja totta puhut talvenrinnotkin vielä edessä - saisi vaan sitä lunta tulla maahan enemmän...


Todella hyvät matkakertomukset! Ja kaunis Norppavene.
merja
Lappeenranta, 30.6.2004 13.55

vastaus:

Kiitoksia, mukava saada kannustavaa palautetta! Kesäisen kulkuneuvoni merkki ei ihan kohdilleen mennyt, sillä se on yhdeksän metrinen uppoumarunkoinen Tristan 80-luvulta. Tosin veikkaus ei mennyt paljoa pieleen, sillä ulkomuodoltaahan veneistä on havaittavissa samannäköisyyttä.


Mieleenpainuvat sivut. Houkutus käy kovaksi tulla Saimaalle katsomaan omin silmin ansiokkaasti kuvaamiasi paikkoja.
Risto Reijonen <Risto.Reijonen@pohjavesi.com>
Helsinki, 6.5.2004 11.20
"Vastavirailulla" sivuillasi. Hyviä matkakertomuksia! Hyvää kesän odotusta ja hyviä veneretkiä!
Toni Raatikainen
Imatra, 15.4.2004 16.00
mielenkiintoista lukea veneretkistäsi. Itsekin Veneilen perheineni lähinnä Haukivedellä.
miia liukko
kuopio, 14.4.2004 11.50
Hei, Mukavan oloiset reissut, tekee nyt mieli lähteä samoille vesille täältä meren läheltä Inkoosta.
ulla <ulla.lindholm@hotmail.com>
Lohja, 28.3.2004 11.26
Laskepa alas vielä Saimaan kanava ja käy kiertämässä aluksi itäisen Suomenlahden retkisatamat esim. Ulko-Tammio, Haapasaari ja Kaunissaari. Kannattaa! Nimimerkillä Saimaalla syntynyt mutta merelle mieli!
Jouni Lappalainen
Taipalsaari, 20.1.2004 11.22

vastaus:

Kiitoksia satamavinkeistä - varmasti upeita satamia mainitsemasi. Ehkä sitä joskus merellekin uskaltautuu tulevaisuudessa kun ensin veneilykokemusta karttuu vuosien myötä lisää.


Hauskoja veneily juttuja.
Kimmo Vastela <kimmo.vastela@av-putki.fi>
Riihimäki, 20.12.2003 20.43
Hei, ja hyvää joulua Näin pimeinpään aikaan alkaa ensi kesä jo kummitella mielessä, ja miten vene Savonlinnassa mahtaa talvehtia. Missähän ensi kesänä oikein seilataan.
Juha P
20.12.2003 18.21
Hei vaan! Kävin tässä työn lomassa lukaisemassa kirjoituksiasi. Joko vene on vesillä? Me laskimme eilen Denebin veteen. Hyvää kesää. terv. Juha L.
Juha Leskinen <juha.leskinen@mol.fi>
Mikkeli, 21.5.2003 15.3

vastaus:

Hei, täällä päin onpi viellä paatin kevätkunnostus parhaillaan meneillään - isoimmat hommat kuitenkin jo takana päin tämän kevään osalta. Lähinnä lakkausta ja vahausta jäljellä. Joten eiköhän täälläkin paatti ennen kuunvaihdetta vesille pääse! Kiitos samoin, hyvää kesää myös sinne Mikkeliin!


Selkeä ja helppolukuinen. Voisi laittaa myös kuvia varsinaisista kohteista eikä pelkistä kanavista. Samaa mieltä: Saimaalla riittää katsottavaa, ei ole vielä tullut hinkua merelle. Alustavasti on tiedossa että Runnin entisöity puukanava avataan viikolla 25, päivä on vielä epävarma. Terv. Ms Matilda (Tristan Serena-81) Iisalmi
rauno hukkanen <rauno.hukkanen@iisalmi.fi>
Iisalmi, 2.5.2003 9.34
Erittäin hyvät ja selkeät sivut. Hyviä matkakertomuksia ja hyviä kuvia. Vielä kun pääsisit joskus sieltä merellekin =)
Olli Turunen <turunenolli@hotmail.com>
Kirkkonummi, 26.4.2003 23.16
Kiva sivut
Ilkka
Lappeenranta, 21.4.2003 15.14
Hei, hyvä että eksyin sivuillesi, sillä ovat todella hyvät ja ennenkaikkea vahvistavat ajatustani tuoda vene Saimaalle. Tämän kesän reissuan vielä Päijänteellä ja katson mitenkä pohjoiseen vesitse pääsee tätä reittiä. Mutta jos kesiä suodaan niin moikataan kohdattaessa
Birgitta
23.3.2003 20.21
Moi. Todella hienot sivut. Nautin todella paljon lukiessani ja katsellessani kuvia reissuiltasi. Ehkäpä sitä ensi kesänä nähdään veneilyn merkeissä. Hyvällä tuurilla jo venemessuilla.
Matias Titoff
Kerimäki, 15.12.2002 0.13

ihan hyvät sivut muuten paitsi etta aika vahan kuvia laskettelusta...pyhä on musta kaikkein paras paikka
Ilu
Kemijarvi, 12.12.2002 20.13

Käväisin sivullasi etsiessäni tietoja Toivasista.
Jukka Toivanen <jukkatoi@raketti.net>
Nilsiä, 8.10.2002 15.22
Moi! kivat koti sivut ja oot myös laittanu kuvas mukaan :) great! mailaile jos joskus huvittaa...
Veera <veera.narhi@suomi24.fi>
ristiina, 31.8.2002 23.45
Hei Satuin sivuillesi katsellessani veneilyyn liittyviä linkkejä. - Hienot sivut, joiden avulla voi kokematon ja kokeneempikin venematkailija suunnitella matkaansa. Muuten: Taisimme sattua heinäkuussa (ehkä 16.7.) hetkeksi samaan laituriin Vehmersalmella. Vielä loppukesästäkin "Saimaa navigare necesse est".
Pertti Venäläinen <pertti.venalainen@kolumbus.fi>
Rääkkylä, 10.8.2002 12.32

vastaus:

Kiitoksia, kehuista! Oikeassa olet satuimme samaan aikaan Vehmersalmen laituriin 17.7.02, kun olimme matkalla Heinäveden reittiä pitkin päämääränä Puruvesi. Kyseisestä reissustakin on sivuilleni syksyn aikana tulossa matkakertomus samoin kuin Tahkon vesireitin avaijaisviikonloppuun ajoittuneesta retkestä Syvärille. Mutta mukavaa veneilykauden jatkoa Saimaan aalloilla.


Et ole sitten muuttunut yhtään! Heh =) Et varmaan tuntisi jos kävelisin vastaasi kadulla! Joo olishan se kiva löytää kulta kainaloon. Kesällä vois katsella laskevaa aurinkoa kalliolta, meren rannalla ja talvella istua takan ääressä nauttien kuumaa kaakaota tai glögiä. =)
Åsa <oosuska@yahoo.com>
Naxby, 19.7.2002 0.36
Kiitos, että olet tehnyt huolelliset matkakertomukset retkistäsi ja jaat tiedot muillekin. Otin vinkkejä kertomuksestasi, kun on tarkoitus veneillä heinäkuun lomalla Lappeenrantaan Kuopion seudulta.
Pentti Hartikainen <penaharti@raketti.net>
Siilinjärvi, 24.6.2002 22.13

vastaus:

Kiitoksia vieraskirja viestistäsi, mukava lukea matkakertomuksieni antaneen neuvoja tuleville venematkoillesi. Ja mukavahan näitä sivuja on ylläpitää ja kertoa samalla omia kokemuksia sisävesiveneilystä muille aiheesta kiinnostuneille.


heih ;) nyt sitten eksyin tänne sivuille kun vielä huonosta muististani kaivoin osoitteen :9 kivat on sivusi juu :) mutta mehän sitten varmaan näemme juhannuksen vieton merkeissä ;)joko on selvillä ketkä lähtee messiin? no mutta jospa lopsailisin tämän tarinoinnin nyt tähän. nähkäämme, soitelkaamme, viestitelkäämme :)
Anu
Kuopio :) , 19.6.2002 19.54

vastaus:

Jepulis, mukava että päädyit kotisivulleni. Ei näillä näkymin jussiksi paatille ole meidän lisäksemme muita tulossa. Minnehän sitä putputtelis juhannusta viettämään? Kumpa vaan säätiedotukset olisi väärässä ja olisi pouta. Kun olisihan se lokikirjaankin hienompi aurinkoinen juhannussää merkitä =)


Terveisiä Kemistä ! Tulen kesä- heinäkuun vaihteessa veneen kanssa Iisalmeen ja kierrän 4 viikkoa Saimaata Lappeenrantaa myöten. Juttusi ovat ihan hyviä ja antavat vinkkejä vaikka olen jo aikaisemminkin tutustunut Saimaaseen. Terveisin Hannu Hyytinen
Hannu Hyytinen <hannu.hyytinen@sav.fi>
Kemi, 17.6.2002 13.52

vastaus:

Moi, mukava että Saimaalle tulee rannikoltakin veneilijöitä. Muuten kannattaa eteläisen Saimaan lisäksi käydä purjehtimassa heinäkuun 13. päivä avattava Tahkonvesireitti mikäli aikataulu ei ole kovin kiireinen. Mutta ei muuta kuin toivotaan, että veneilysäät ovat suotuisat, kun juhannukseksi ainakin vähän kehnon puoleista on ennustettu!


Kiitos, Ville, viimekesäisistä vinkeistäsi. Ne auttoivat meitä, kun purjehdimme Saimaan vesistössä Soisalon ympäri Outokumpuun. Pakko oli kiertää sieltä liki Kuopion, kun mastolla on korkeutta noin 11,5 metriä. Matka oli antoisa, vaan turhan kiire: emme juuri ennättäneet purjehtia, vaan koneella piti suurin osa matkaa jyskytellä. Siis viisi viikkoa Hangosta Outokumpuun ja takaisin on aivan liian vähän aikaa ! Nyt suunnittelemme matkaa taas länteenpäin, kohti Ahvenanmaata. Hyvää kesän jatkoa ja veneilyä !
Seija Vilander
Hanko, 3.6.2002 15.37

vastaus:

Mukava tietää, että neuvoistani oli hyötyä Saimaan kierroksellanne viime kesänä. Niin, kyllä mainitsemassasi ajassa matkan taittaminen saattaa hieman kiireiseltä tuntua. Toivottavasti nyt tulevan kesän purjehduksissanne merivedessä aikataulunne antaa useammin nostamaan purjeet mastoon!


Upeita kuvia palstallasi. Muutenkin kotisivusi näyttävät ammattilaisen tekemiltä. Hyvää jatkoa ja iloista veneilyä!
Ville Juntunen
, 28.5.2002 15.9

vastaus:

Kannustavaa saada positiivisia viestejä tekemistään ja ylläpitämistään sivuista. Verkkosivuja työstäessäni pyrin mahdollisimman selkeän sisällön lisäksi graafiselta-asultaan katseenkestävään ulkoasuun.


Hyvät sivut saimaalta. Tuli kesä mieleen. Yleensä tulee veneiltyä rannikolla ja pari kertaa on käyty saimaalla. Jatka vaan keikkoja lisää.
ari a
Helsinki, 13.5.2002 19.49
Mites meni kirjotukset??Ootko saanu alustavia tuloksia?Mulla meni ihan ok :) Kerro Miisulle terveisiä...ja haleja!! :)
ulla - <ulppis1983@hotmail.com>
Lahti, 11.4.2002 21:51
oot tosisairaanmakeensexyncoolinkreisinsuperin hyvännäköne...kirjottele jos kiinnostaa... ;)
veera - <kanigirlie@luukku.com>
mikkeli, 8.4.2002 18:53

vastaus:

Kiitoksia viestistäsi. Mukava lukea, että ulkonäköni miellyttää sinua. Tottahan minä jossain välissä voin kirjoittaa sinulle sähköpostia. Joten ei muuta kuin leppoisaa kesän odottamista!


Kyllä noin upeissa maisemissa kelpaa veneillä.
Ismo Flink
Vihanti, 1.4.2002 22:38
Tyylikkäät sivut. Ei mitään ihmeempiä...kunhan kävin MBnetin kotisivulistaa läpi.
Pasi - <vetapa@iki.fi>
Tampere, 25.3.2002 19:46
Läöhdin katselemaan sivujasi etsien vinkkejä Saimaan veneilystä. Olen itse suunnittelemassa reissua Saimaalle ensi kesäksi. En ole koskaan aikaisemmin käynyt ja tiedot hyvistä satamapaikoista kiinnostavat.
Pekka Laulajainen <pekka.laulajainen@saunalahti.fi>
espoo, 5.2.2002 17:08

vastaus:

Saimaan vesistön alueelta löytyy runsaasti rauhallisia satamia moneen makuun - niin luonnon- kuin vierasvenesatamia. Itse suosittelisin ainakin seuraavia: Lappeenrannasta Imatralle vievän reitin varrella sijaitsevaa Satamosaarta, jonka laguunin sisällä on suojaisa satama saunoineen. Tosin ainakin sesonki aikaan siellä on melko runsaasti veneitä. Mikkelin reitillä kannattaa vierailla ainakin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. Tosin siellä ei ole valitettavasti kunnollista laituria yöpymistä silmällä pitäen. Mikäli veneilet Savonlinnasta pohjoiseen kannattaa poiketa Linnasaaren kansallispuiston Sammokkoniemen satamaan. Varkaus-Leppävirta reitin varrella sijaitsevassa Kaitasaaren retkisatamassa on hyvä laituri ja puulämmitteinen uudehko sauna. Heinäveden reitillä kannattaa poiketa Wirran Wietävän maatilamatkailutilalla laiturissa ja jos matka jatkuu Varistaipaleen kanavan kautta Juojärvelle kannattaa vierailla Valamon luostarilla. Tervetuloa saimaannorpan kotivesille!


mukavat uudet sivut...;)
heidi <heidi_el@hotmail.com>
3.2.2002 18:33
Moikka Albert!! olin kadottanu sun kotisivun osotteen mut onneks parin hakukoneen kautta sain sen selville! tiedätkös muuten että sanna (se hullunhauska punapää, joka pelkää kanahäkkejä...) on nytte USAssa...tarkemmin sanottuna Arkansasissa!onkos se kirjotellu sulle mitää?APUA....huomen mul on ruottin preliminääri!!!mitäs kaikkii prelei sul on ja mitä meinaat kirjottaa??mul on ollu jo enkun preli ja perjantaina on äikkä!mä kirjotan äikän, enkun, ruottin ja sitte reaalin (bilsa+manttu)...matikan mä kirjotan ylimääräsenä ni ei sit haittaa jos en pääse läpi...(mikä on todennäköstä...kääk! :)mä aattelin pitää välivuoden kirjotusten jälkee...meen töihin tai jotai....haen vasta sit ens vuonna johki! oon jo suunnitellu et hakisin Turkuu ammattikorkeakouluu ympäristösuunnittelijan linjalle...en oikee tarkasti tiedä mitä ne ymp.suunn. tekee mut kai ne jotai ympäristön hyötykäyttöö suunnittelee!ai nii....en oo viel kertonukkaa....mä oon kummitäti yhdelle tosi suloselle Otto Emil Oskari Heikkoselle :) voih...kyllä ne vauvat on sulosii!!!on täss jo jonkin aikaa ollu vauvakuume korkeel...heh:) voihan kökkö...kynttilä lurautti steariinit lattialle...taidampa lähtee siivoilee... yo-stressiterveisin Susanna ps. terveisiä Miisu-kisulle
Susanna <ulppis1983@hotmail.com>
Lahti, 30.1.2002 20:32
Mukavia matkakertomuksia ja hyviä kuvia. Kyllä tässä jo tulee kesä mieleen entistä enemmän. Jatka samaan malliin.
Jarmo Sariola <jarmo.sariola@pp.fi>
Vantaa, 3.1.2002 8:23

vastaus:

Kiitoksia, mukavaa lukea kannustavaa palautetta! Kesää odotellaan myös täällä Savossa, erityisesti tänä kesänä avautuvaa Tahkon vesireittiä.


Hyvvee uuttavuotta sullekki... jäi tuo sättäily vähä kesken ku se mun kummi sattu just soittaan... mutta juu näkkyillää sätis...*vilkutus*
Nala <pulla_84@hotmail.com>
Rautalampi, 30.12.2001 13:24

vastaus:

Samoin hyvää alkanutta vuotta myös ruuduntoiselle puolelle! Toivottavasti rinnekelit on vähä lauhempia kuin joululomalla. Ja näkyilkäämme sätissä joku kerta.


Moips!! Kivat sivut! Mukavan omaperäiset..
Jossu84 <tiger84@sunpoint.net>
25.12.2001 18:03
Kiitos mielenkiitoisista sivuista. Oulun edustan ja koko perämeren puutteena ovat matalat vedet ja olematon määrä saaria. Ensi kesän haaveena on lähteä kuukaudeksi kiertelemään Saimaata, lähtösa-tamana Iisalmi. Matkakuvauksesi nostattivat lisää "kuumetta". Toivottavasti saamme matkan järjestymään.
Jari Kauppinen <jari.kauppinen@kiinteistoasema.com>
Haukipudas, 24.9.2001 20:45
ville sul on paljon tyttö ystäviä lällä hähhää !!!!!!!!!! t: tuukka tuukka
varpaisjärvi, 24.9.2001 15:44
terve ville kuis huiskii? lähetä minulle viestejä t: tuukka
tuukka <tk1992@luukku.com>
varpaisjärvi, 24.9.2001 15:37
Huomasin tos et oltiin joskus mailikavereita...Mitäs sulle nykysin kuuluu?mä opiskelen puutarhurix :) Hei mut...Käy kirjottamas mun viekkuun !!! T:Kaisa
Kaisa <kaisapeikko@artic.net>
mikämikämaa, 16.9.2001 14:09
Nimi kaimalla näyttää olevan ihan hienot sivut.
Ville Toivanen
5.9.2001 16:00
Hienot sivut, mahtavia kuvia!
Tuomo Vikki <tuomo.vikki@iobox.fi>
Jyväskylä, 31.8.2001 13:34
MOI!!!Tota ajattelin ettii sut käsiini...Ei ole kuulunut mitään susta...Vieläx sä muistat mut??..No anyway..Mä asustelen edelleen tääl vantaalla..Ota tota yhtetyttä jos haluut...Mun numero on kyl muuttunut, mut mä ilmotan sen myöhemmin..Sivus on ihan siistit!!..Löysin sun kotisivus haulla...No mut hyvää syksyy ja pidetään yhteyttä..
Sanna Laitinen <tiger.woman@luukku.com>
Vantaa, 28.8.2001 10:27
tsiigailen vaan tyyppien sivuja... kivat sivut löytyy jälleen joltain eli siulta... joo päässä heittää liikaa...
bastubastu <paula@colormail.com >
Kontziolahti, 20.7.2001 18:09
aatteltiin tulla kattomann kun tämmönen osoite löytyi tuolta muitten mailien joukosta!on varmaan ollu tekemistä näissä sivuissa..njoo..hienot on!
Satu ja Kirsi
Kuopio, 20.7.2001 0:10
Tervehdys Lahdesta Päijänteeltä. Mukava veneillä näin virtuaalisesti Saimaallakin! -Ihan mielenkiintoiset sivut! Omat sivuni ovat vielä under construction, mutta poikkeapa esim. http://www.phnet.FI/public/makkonen/kotisivu.htm, niin näet Päijänteen maisemiakin.
Matti Jaro <matti.jaro@comptel.com>
Lahti, 19.7.2001 15:54
HEIPS YSTÄVÄNI, KIRJOTELLAAN!JA TERVEISIÄ KOTIJOUKOILLE!
KRISSE
PARKANO, 15.7.2001 18:44
Sipoo on muuten kunta! Dire Straits rulez! Tulin tänne ystäväsi ollin sivujen kautta! kiva saitti! laita lisää sälää!
Antti Kälviäinen <antti_kalviainen@hotmail.com>
Sipoo, 9.7.2001 10:55
Ihan mukavat luettavaa nuo sinun matkakertomukset. Kiitos Ville :) -Tomi ps. Saimaan norppa uiskenteli heinäkuussa 2000 Puumala-Mikkeli reitin varrella Lietveden Puuterlahdella!
Tomi Tikkanen <tomit @nic.fi>
Raahe, 29.6.2001 18:06
Kivat ja selkeät kotisivut sinulla. Niistä saa mielenkiintoista tietoa Saimaan veneilystä. Kiitos nopeasta ja yksityiskohtaisesta vastauksesta ongelmiini.
Seija
Järvenpää, 28.6.2001 14:15
Kivat sivut, hauska tietää, että Suomesta löytyy vielä muitakin ystävällisiä ja avuliaita lukiolaisia :)
Jenni <one.sharp.knife@jippii.fi>
Tampere, 15.6.2001 19:15
...HIH..Olipas sinulla sivut..Näytät hirmu kiltiltä pojalta..Pistähä viestiä tännekkiipäin tulemmaa.
Heli <kopteri_@hotmail.com>
Kupio, 8.4.2001 15:28
Heippa! Eksyimpä tässä sivullesi, kun hain googlesta hakusanoilla häät ja vaasa...hih...mitenkähän sekin onnistui...? Kivat sivut sulla! Mailaile huviksesi, jos sulla on joskus aikaa...Vaikutat aika kiireiseltä, kun vilkaisin vieraskirjaasi....
Katja <katjakisu@hotmail.com>
Vaasa, 28.3.2001 19:20
heippa ville! empä hirveesti lukenu sun sivuja, noi etusivun jutut...tosi sulosia tekstejä... :) mailaile joskus huvikses!
salla
orimattila, 10.3.2001 22:09
Sä oot aivan huippumailikamu, kiitoxia siitä, et oot jaxanu meilailla mun kanssani näin kauan! Pirellään yhteyxiä ja pirähän sä hubaa ja ittes miehenä! :)
Ninnu
13.2.2001 19:18
Terve vaan, Hauskaa että nuori mies pitää rauhallisesta veneilystä. Kesällä 2000 kävimme ensikerran Saimaalla, vaihtelua jokakesäisten saaristomeri matkojen jälkeen. Tulemme varmasti uudestaan ja siksi on mukavaa lukea ja katsella sinun matkakertomuksiasi. Hyviä veneilysäitä esikesäksi toivoo Karolina III kippari
Reijo Järvenpää <reijo.jarvenpaa@bookwell.fi>
Porvoo , 6.2.2001 11:46
Whazz up?!! On se janna juttu kun taalla netissa joskus seikkailee, niin voi loytaa jotain tuttua. En oon tainut ennen kayda sivuillasi...ihan asialliset, hyvin "villemaiset" kuten me kaikki tiedamme!! Paljon olet nakojaan saanut pos.palautetta! Lippu korkeella ja toivottavasti pakkasta riittaa! h ehe heh!!
Antti "Matikkatoveri" Hynninen <hynninenantti@hotmail.com>
Jensen Beach,Florida, 31.1.2001 2:31
Hmm...kaunista.
Oskari Kähkönen <oskuk@mbnet.fi>
Oulunsalo, 29.1.2001 23:02
moi taas! hienohan toi vun sivu o! =) pääsin peräti kattomaan sen ku löysin eilen sun vanhan kirjees....=) kirjottele ja soittele ja txtaile ka kaikkee muuta!
Tiina Rissanen <rissanen_84@hotmail.com>
Tuusniemi , 18.1.2001 10:58
Tulin näyttää kaverilleni sun sivujas ja se sano kans et ne on iha jees! :D
Sanna ja Johanna <s_t@artic.net>
harjavalta, 10.1.2001 15:02
Jepu.. olit eksyny mun viekkuun joten tännekki eksyin mut en nyt muista mitä piti sanoa joten sanon vaan et pitäkää tikku korkella... ööh.. okei.. lippu...tai whatever.. =)
HuGGyBeaR <raidma@iobox.fi>
ööh..., 9.1.2001 10:05
no terve ? minnekäs portaali homma on hävinny ? no joo .. koht pääsee laskettelee ..jee jee !
Tommi
Siili, - Tuesday, October 24, 2000 at 18:33:52 (EEST)
moi... toivottavasti olet lukenu jo sen mailin, jonka sulle lähetin! ja toivottavasti yleensä sait sen... mutta kuitenkin mailaile mulle!!! Ihana kotisivu!! =)
Elina <Elina_Tutti@Hotmail.com >
Kouvola, - Sunday, October 22, 2000 at 00:03:05 (EEST)
hö... miksei KEVÄISTÄ auringonlaskua ollu?
Räkä <raekaeh@desertmail.com>
Rovaniemi, - Monday, October 02, 2000 at 14:12:08 (EEST)
Hei! Jos splättiksen eli paintballin pelaaminen/harrastuksen aloittaminen kiinnostaa niin vieraileppa suomen suurimman splätti seuran kotisivuilla www.painballs.cjb.net. Haemme ensi kesäksi uutta verta joukkoomme. Pelaamme myös talvella. Terveisin Toni Toijanaho Seuran hallit. pj Painballs Ry Toni
Järvenpää, - Thursday, September 14, 2000 at 14:57:25 (EEST)
no helou!muistakko viä mut(vai kuinka monelle annoit tän osotteen)....tavattiin lauantaina netis.ihan kivathan nää sun sivus on vaikka kuvista en saa mitään selvää..johtunee mun extra hyvästä koneestani!?mitäs viä?....niin jos sua kiinnostaa viä jutustella ni textaa mun kännykkään...ei mul sit muuta ku moikka!!!
sanna
- Monday, September 11, 2000 at 19:10:37 (EEST)
Hei! Pitkästä aikaa ... kiva lueskella ja samalla nähdä mitä siellä päin on ... pitänee joskus tulla katsomaan ... vaikuttaa mielenkiintoiselta alueelta. :-))
Jack Sailor <mega_80@hotmail.com>
Just now in Lübeck, - Friday, August 25, 2000 at 13:18:14 (EEST)
Heippa vaan! No kävinpäs täällä...Ja arvaa. En kauhistunut! Sitä kuvaa nääs. Musta se oli oikein kiva. Mutta juu... Mä taidan laittaa sulle enemmän tekstiä mailin kautta. Että moi...
Veera... <emiliaj@iobox.fi>
Syvänniemi, - Friday, August 11, 2000 at 10:47:04 (EEST)
..mitäs tänne nyt kirjottas.. ..nii..hei lähettäsit nyt sen dc:n..jooko..mutta hei se on sitte syndelahja.. juu..mutta..mulla on nyt vähän kiire...joten..tota..hei se kirje.. :)) ...terkuin.emmi THE ufo...
minä.. <123-emmi@iobox.com>
orimattila, - Wednesday, August 09, 2000 at 12:44:34 (EEST)
Moi Ville! Tämä on oikeastaan vasta toinen kerta kun vierailen kotisivuillasi...sulla on tosi siistit kotisivut!Pidetään edelleenkin yhteyttä sähköpostin kautta:) Terveisin:Mari
Mari Vesanen <martsu_@artic.net>
Sulkava, - Monday, August 07, 2000 at 17:58:04 (EEST)
Hyvät veneilysivut...
Olli <olli_leskinen@hotmail.com>
MIKKELI, - Thursday, August 03, 2000 at 12:15:39 (EEST)
joo, veneilysivusi ovat parantuneet viime näkemästä paljon. Tämä vieraskirja vaan on aika huono, kun pitää ensin kirjoittaa viesti ja vasta sitten näkee viestit (siksihän minä tämän kirjoitinkin, että näkisin v-kirjan).
Mika Martikainen <mikam@mbnet.fi>
Lv, - Thursday, July 27, 2000 at 22:35:08 (EEST)
Ihan kivat sivut oli sulla!!
Juhani <johan69@rocketmail.com>
Jns, - Tuesday, July 25, 2000 at 20:25:15 (EEST)
....Hienot sivut....=) ...Ja vielä kivempi kuva.... ;)
Jonna <Scarlet_rose@artic.net>
Kangasniemi, Finland - Monday, July 24, 2000 at 16:33:19 (EEST)
ja sellasena pysy! Vaix maailma potkii päähän, ni potkitaan me takas ja pidetään aina ihan sairaan hubaa!!!
Niinuli
- Wednesday, July 19, 2000 at 23:39:17 (EEST)
Moi!! Hienot sivut=) Aika hyvä Tristanin sivu.. laita se meidän Tristanin kuva sit sinne 270 kohalle ku saat sen nettiin ja samalla laitat sen sit mulle tulee... mailaan joskus lisää veneen laitostamme.. T:Olli
Olli
Mikkeli, - Wednesday, July 12, 2000 at 16:22:41 (EEST)
no moi=) mitäs kuuluu pitkästä aikaa?? kuis loma on alkanu? me ollaan täällä kaverin luona juomassa.... vettä, heh=) pitää lopettaa mut mailaillaan ja silleen... hyvää kesää sinulle=)
Sanna ja Anna
- Saturday, June 10, 2000 at 20:19:08 (EEST)
mielenkiintoiset sivut sulla. ja kiitos kun kirjoitit mun vieraskirjaan. erityisesti mua ilahdutti, sun ajatukset mitä tyttöystävän kanssa voi tehdä, ja erivuoden aika auringonlaskut.
Anna <annalle@hotmail.com>
Kotka, - Tuesday, April 25, 2000 at 21:14:20 (EEST)
Just greetings, and keep on making that kinda music, in Bruges, we like you very much!
Kristof <Hoetchatcha.skynet.be>
Bruges, Belgium - Monday, April 24, 2000 at 00:49:26 (EEST)
Hienot uudet sivut.... Tavataan taas viikonloppuna
Olli
Mikkeli, - Saturday, April 22, 2000 at 15:27:46 (EEST)
Moi taas!
Åsa <roosa_82@iobox.com>
Nakkila, - Friday, April 21, 2000 at 18:41:33 (EEST)
Mä tykkään, tykkään oikein paljon. Kaunis väritys, aiheeseen sopien. Itseltäni tämä värisilmä / sommittelutaito puuttuu, siksi näitä ilolla katselen. Hyvää jatkoa.
M. Seppänen <haunted83@hotmail.com>
Sipoo, - Tuesday, April 18, 2000 at 00:15:53 (EEST)
Sulla on kivoja kuvia täällä... Varsinki ne auringonlasku- kuvat. Kuis kulkee kultaseni? Einy... Mites muuten? Mut pidä yhteyttä...
Åsa <roosa_82@iobox.com>
Nakkila, - Saturday, April 15, 2000 at 12:26:17 (EEST)
No moi taas...=)Tulinpas taas käymään täällä...vai että sait mun kuvan?!No mailaillaan...
Anna =) < annavarjo@hotmail.com>
Suomi - Thursday, April 13, 2000 at 15:03:17 (EEST)
No moi!!!Käytiin taas vaihteeks täällä...tää on niin kiva...=)Mut mailaillaa...textaillaan... soitellaan... Sano kavereille terkkuja!!!!=)
Sanna ja Anna...=) <kyllä tiiät...>
Suomi - Tuesday, April 11, 2000 at 12:30:51 (EEST)
Tosi siistit veneaiheiset kotisivut! Ja muutenkin aika hyvät tekstit ja kuvat. Pappa Tunturit on JEES!
Mikko Hätinen <Mikko.hatinen@pp1.inet.fi>
Tuusniemi, Suomi - Friday, April 07, 2000 at 23:49:41 (EEST)
Johan siitä on yli vuosi, kun tääl viimeksi kirjoittelin. All the best ... :)
Jack Sailor <mega_80@hotmail.com>
Eagle, Finnland - Friday, April 07, 2000 at 12:34:53 (EEST)
Juu kävin taas ku muutakaan en keksiny. Tylsistyn kohta kuoliaax... Tuutko sä sitte mun hautajaisiin? =)
Åsa <roosa_82@iobox.com>
Nakkilan pahanen, Suomi - Saturday, April 01, 2000 at 22:42:52 (EEST)
Ihan asialliset ja hyvät sivut... :-)
JAM <jam@netlimit.com>
Haapajärvi, Suomi - Saturday, April 01, 2000 at 13:10:42 (EEST)
Joo-oh.. Ihan hubaanen sivu..Ei siinä mitään. Ihan sattumalta jouduin tänne kun etsin laulunsanoja. Pitää jatkaa etsimistä.... =)
Taruski
Suomi - Friday, March 31, 2000 at 23:09:23 (EEST)
Vai tykkäät sä Bomfunnk MC´sistä... Juups niin mäkin... Ja oot vielä romantikkoki... Tyttöjen unelma =) Jos mä olisin... No okei okei joukki joukki... Mehän ollaan vaan kavereita vai ollaanko =P... Ookkei pitää mennä ottaa kirja käteen ja lukee kokeisiin... Ei kyl jaksais... Mut pakko et pääsee kunnialla läpi koulusta. Sydämmellä: Åsa
Åsa <roosa_82@iobox.com>
Nakkila, Suomi - Thursday, March 30, 2000 at 22:56:19 (EEST)
No moi!! Kuis menee?!Meil ihan jees...ollaan menossa kaupungille...pitämään hauskaa!!!=)Mailailehan tolle Sannallekin...(se on huippu tyyppi)vähä kaksmielinen olen...hehee!!!!Nyt täytyypi mennä...Että moi!!!!=)
Anna ja Sanna <tyrsky84@artic.net>
Suomi - Thursday, March 30, 2000 at 13:47:00 (EEST)
Heipsis vaan! Ei mulla mitään ihmeellistä viestiä ole, kunhan kävin katsomassa sivujasi!!!Kirjoitellaan...
tiina <tiinako@edu.lahti.fi>
hollola, Suomi - Wednesday, March 29, 2000 at 12:11:32 (EEST)
No heips!!!! mitäpä kuuluu? Me ollaan kirjastolla kamujen kaa ja ajateltiinpa sitten ihan kirjottaa sun vieraskirjaan..!!Mailailehan..=)!!
Anna, Johanna ja Sanna <annavarjo@hotmail.com>
Suomi - Tuesday, March 28, 2000 at 13:12:02 (EEST)
no heips!!!!kävin nyt kattoo näitä sun sivujas..ne on tosi jees..=)ulkonäöltäskin oot ihan jees..pärjäilehän,ja pidetään yhteyttä! -anna-
Anna=) <annavarjo@hotmail.com>
kuopio, Suomi - Saturday, March 25, 2000 at 21:35:57 (EET)
Moi!!! Eipäs oo paljoo muuttunu viime näkemästä... Päätin poiketa täällä taas kerran... Ihan kiva täälläkin joskus käydä moikkaamassa.
Åsa <roosa_82@iobox.com>
Nakkila, Suomi - Thursday, March 23, 2000 at 23:07:43 (EET)
OK...
E <diablo@larose.com>
Helsinki, Suomi - Thursday, March 09, 2000 at 19:46:03 (EET)
Moikka! Tosi upeita kuvia on sivullasi! Muuten, sinulla on hyvät ja terveet ajatukset tulevaisuudesta! Olen kanssasi samaa mieltä että etusijalla on tavoite pysyä terveenä!!! Bomfunk's MC on uusi lupaava musabändi ja Suomesta! Tuolla Tompan Bomfunk's sivulla kerrotaan paljon mistä on Bomfunk kotoisin. Erinomaista työtä sivullasi on nuo suurikokoiset upeat kuvat jotka silti latautuvat nopeasti! Hyvää jatkoa sinulle vuodelle 2000 ja siitä eteenpäinkin!! Toivoo: PK.
Pauli Kesti <pauli.kesti@pp.inet.fi>
Kuorevesi, Suomi - Saturday, February 05, 2000 at 21:34:47 (EET)
moikkeils!!:D sullahan on ihan sama musamaku kun mulla...BomFunkMC's on ehdoton ykkönen rasmuksen kanssa...ja siinä siivellä menee 4ruusua!!!:) on justii koeviikko meneillään....bilsan koe odottaa tiistaina:/...ootan jo innolla ens kesää...silloin nään ystäväni "ihan livenä" :) S:llä Ulla
Ulla <hopparitytto_83@hotmail.com>
Lahti, Suomi - Friday, February 04, 2000 at 23:39:44 (EET)
No, onpas sun kotisivut muuttunu! Onneks aina vaan paremmaks!! Mä oon odotellu sun kirjettäs... Oliks siitä mun kääntämästä tekstistä apua näitten sivujen tekemisessä? Toivottavasti oli! Ja toivottavasti mä kuulen susta pian!! T: krisse
kristina järvirova
parkano, Suomi - Friday, February 04, 2000 at 19:51:17 (EET)
vastavierailua :) vähän myöhässä tosin mutta kuitenki.. hienoja kuvia :)
niki. <boycott@luukku.com>
salo on kaupunki ;), Suomi - Monday, January 17, 2000 at 21:31:59 (EET)
no moi. sun sivuthan on uudistunu, aikoihin en ookkaan käyny.. ja kun mailissas oli uus osote, nii aattelin piipahtaa.. =) siistit sivut!
flow
Suomi - Sunday, January 16, 2000 at 21:53:45 (EET)
Kivat sivut!!!!!!!! Muuten ne Siilinjärven kieros kuvat on pikkuisen jo vanhentuneita!! Eipä oikeastaan muuta!!!!!Linikassa tavataan!!! =)
Olli <olli_leskinen@hotmail.com>
Mikkeli, Suomi - Thursday, January 13, 2000 at 20:09:30 (EET)
Hienot sivut sulla, sälli...
Topsa <topsa@mbnet.fi>
Hesa, Suomi - Sunday, January 09, 2000 at 19:37:18 (EET)
Moikka ja hyvää joulua kaikille kävijöille!!! Toivoo Villen hyvä kaveri (luulen ainakin niin) Åsa. Ainiin ja onnelliset ja rauhalliset Milleniumit kaikille!!!
Åsa <Roosa_82@iobox.com>
Nakkila/Ulvila, Suomi - Wednesday, December 22, 1999 at 15:51:32 (EET)
Sulla on nyt tosi hienot sivut!!!!! Parannukset on huomattavia!!! Mailaan joku päivä!! Terveisin Olli
Olli Leskinen <olli_leskinen@hotmail.com>
Suomi - Wednesday, December 08, 1999 at 20:33:21 (EET)
Cool...hienot sivut...voi kun mäkin osaisin tehdä... mutta kun olen blondi...=).... oot ihan siistin näkönen... LOVE:Missukka from Siilinjärvi-city
Missukka <somebody@webinfo.fi>
Siilinjärvi, Suomi - Sunday, December 05, 1999 at 23:37:50 (EET)
hyvä juttu kun tämmösen keksit
Outi <bodomchild@artic.net>
Suomi - Tuesday, November 30, 1999 at 13:48:55 (EET)
kivat on nää uudet saittis ja oli kiva kun olit pistäny paljon kuvia ittestä's sinneainut mikä tökki oli se video koskapa tää koulun paska tietokone on nii hidas tai jotainmut muuten oli tosi mukava käydä vieraisilla ett sillee mut pidellää yhteyksii ja jotain moi:iita
iita <iitukka83@hotmail.com>
porvoo, Suomi - Friday, November 26, 1999 at 12:45:30 (EET)
no moro! morjestaan vaaan täs tulin ku ei saksan luku oikeen hirveesti kiinosta.. mites menee muuten?
flow
Suomi - Thursday, November 25, 1999 at 20:49:01 (EET)
Tuota taitaa poika olla nukkumassa vielä tähän aikaan? 5:23?? Oisin vuan edelleen kyselly, että oisko sulla ollu sitä naamion tehtävän antoo. mutta ei tässä kiirettä, palautukseenhan on vielä 4½ tuntia, että eihän tässä mitään.
Juki edelleen <Samat on>
Siilihän se, Suomi oisko`? - Thursday, November 25, 1999 at 05:22:02 (EET)
Terve kaveri ja hyvää huomenta. klo on 4:25 ja oisin kattellu, jos vaikka ois ollu sen kuviksen kurssin naamion tehtävän anto jossain täällä, mutta ei sitten. Hyvin toii. Linkitä vain kaikki sivus yhteen nippuun niin on helpompi surfing down the Wille's net. No heräilehän rauhassa.
Jukka Valkonen <Zanteri@Artic.net>
Siilinjärvi, Suomi - Thursday, November 25, 1999 at 04:23:45 (EET)
tere! oot näköjää uudistellu siwujaz...hienot on :D T:Ulla
ulla <hellofateste@artic.net>
Lahti, Suomi - Friday, November 12, 1999 at 21:19:10 (EET)
Moi....nyt mä sit kävin kattoon nää sun sivut...oli muuten paremmat kun ois arvannu... =)
Heidi <punkki54@hotmail.com>
Suomi - Wednesday, November 10, 1999 at 18:28:42 (EET)
Tää oli ihan kiva juttu... Hyvin tehdyt kotisivut...!!! Luulin huonommix...ei millään pahalla... No... moikka!!!
soile <soile_n@hotmail.com>
Suomi - Tuesday, November 09, 1999 at 16:33:39 (EET)
Hienot kotisivut sulla. Kiva toi video... :-) Eipä tässä kummempia, kunhan tulin jättämään jälkeni tänne. Hyvät jatkot!
.minä. <mutasarja@hotmail.com>
pieni sellainen, Suomi - Monday, November 08, 1999 at 13:00:23 (EET)
kyllä! oon mä näköjään "eksyny" sun kotisivuilles... hianot on, ei voi muuta sanoo! no joo, tapellaan ku tavataan =)
Blue Baby <blue__baby83@hotmail.com>
Poltsi, Finlandia - Thursday, November 04, 1999 at 13:11:37 (EET)
No moi taas! Terveisiä kamultani Jenniltä:)! Tulin taas tänne sun sivuille, ku olin netissä...mulla aina tulee vaan noissa Kissan pojat...lauluissa virhe...mut sen ekan se ottaa, ja en oo vielä voinu kattoo sitä videota, ku ei oo ollu aikaa ladata sitä, mä en kyllä osaa käyttää, niitä icq sivuja...mut pitää vielä kattoo..nii veneily on mukava harrastus, niinkun sanoin, saakos sulle tekstata miten usein? No kirjotin nyt kaikki asiat tähän vieraskirjaan..miksihän? Empä tiedä...no moikka ja kirjotellaan!
Anna <kurtforever67_94@hotmail.com>
Varkaus, Suomi - Monday, November 01, 1999 at 19:57:16 (EET)
No moi! Sullahan näyttää olevan noita tyttöjä....ai että ei oo...reppana, mukavat sivut, tosin en oo kerenny vielä kattoo kunnolla....no mailailehan, moikka! T:Anna
Anna <kurtforever67_94@hotmail.com>
Varkaus, Suomi - Friday, October 29, 1999 at 18:14:23 (EEST)
joo niin ethän sä mikään reppana oo. vaikka väitit niin. oot kivan näkönen ja sillee
heini- maria saarela
kuusamo, Suomi - Tuesday, October 26, 1999 at 17:45:21 (EEST)
Heissan! Luin äsken sähköpostiini ja sulta oli tullu viestiä.. Ajattelin ensin kirjoittaa mutta päätinkin sitten tsekata nää sun kotisivus.. (On muuten ihan älyttömän siistit, hienot jne.) Mutta lähden nyt kirjottamaan sitä postia.. Kauan sulta meni aikaa näiden tekemiseen??! T: Cruelgirl
Cruelgirl <cruelgirl_86@artic.net>
Tuusula, Suomi - Sunday, October 24, 1999 at 22:12:29 (EEST)
juteltiin chatissa sun kaa. muistatko!!! sanoi et oo rasukka, mut et mun mielestä,. oot hyvän näkönen ja sillee. voin ehkä antaa mailini joskus
laura
laihia, Suomi - Sunday, October 24, 1999 at 15:41:33 (EEST)
no pitihän sitä jotakii tulla tänne kirjottaa.Hienot on sivut!!juu,tällä kertaa ihan kuuntelinki ne sun kissalaulus.hauskojahan ne!!!no mailaillaan,textaillaa,soitellaa ja nähellään joku päivä!!!
yks johanna vaan =)
Suomi - Sunday, October 24, 1999 at 13:05:48 (EEST)
Kivat kotisivut, nautin täällä surffaillusta.
Jaana Ruotsalainen <jasu102@hotmail.com>
Varkaus, Suomi - Saturday, October 23, 1999 at 13:21:32 (EEST)
joo, ihan kivat kotisivut. mailaile.............
johanna <prinsessa_ruusunen@hotmail.com>
savonlinna, Suomi - Tuesday, October 19, 1999 at 14:29:19 (EEST)
mul on näköjään aika kivat ajat käydä netis. mut ketä se haittaa? mites menee? mut joo.. textaillaan.. ja terveisiä kaikille.. =)=)!!
flow
Suomi - Saturday, October 16, 1999 at 00:23:41 (EEST)
No heips! Kivat oli noi sun kotisivus. Mailasin sille Miikallekki. Mut... kirjotellaa...!
Susu <susu_l@artic.net>
Kuopio, Suomi - Thursday, October 14, 1999 at 14:50:56 (EEST)
Mukavat nämä sun uudet kotisivut ja katon kohta oletko jo laittanut ne sun ajot tältä vuodelta!! Mä mailaan sulle joku päivä kun kerkiän!! Terveisin Olli
Olli Leskinen <olli_leskinen@hotmail.com>
Mikkeli, Suomi - Monday, October 11, 1999 at 18:33:17 (EEST)
sulla oli ihan kivat sivut..kuvatkin olivat hauska lisäys pelkkään tekstin.
Jenni Martin <eeva-liisa.martin@tvmail.inet.fi>
espoo, suomi - Friday, October 08, 1999 at 21:22:39 (EEST)
ihan jees sivut!...ei mitää valittamista!
nti lunnas <iida.lunnas@pp.inet.fi>
Tuusula, Suomi Finland - Thursday, October 07, 1999 at 16:46:15 (EEST)
Hello! Me tultiin tänne Matun kanssa vähän tutkiskeleen tarkemmin näitä sun sivujas. Matu:Ei voi sanoo muuta kuin, että UPEET SIVUT!!! Sä oot keksiny kauheesti asiaa ja nähny vaivaa sivujen tekemiseen... I think so! Krisse: Niinkuin mä jo viimeks totesin: tosi hienot sivut! Nyt mulla oli enemmän aikaa näitä ihastella kuin viimeks. Erityisesti mä tykkäsin siitä, missä kuulu sun puhees...( sulla on edelleen kiva murre...) Mä kirjotan sulle pian! Ystävällisin terveisin; chattikamusi Matu ja Krisse
Krisse ja Matu
Parkano, Suomi - Saturday, October 02, 1999 at 18:42:10 (EEST)
no... minä nyt kävin kattomassasen sinun uuden kuvan jos minä vaan älysin kattoo oikeesta paikasta....=)... no, en kirjottele tähän tän enempiä, kun kävin jo mailailemassa sinulle.... joten, mailaillaan!!!! toivoopi tiina
Tiina Rissanen <rissanen_84@hotmail.com>
Tuusniemi, Suomi/Finland - Saturday, September 25, 1999 at 16:15:06 (EEST)
BÖÖ!!!Oottelen mailii....
minä... <???>
orimattila, suomi - Friday, September 24, 1999 at 14:13:34 (EEST)
Tulin sitte tsekkaamaan sun sivut.Aika hienot... Sä oot sitte veneilijä..?
Heidi <heidi_m84@hotmail.com>
Snj, Suomi - Thursday, September 23, 1999 at 17:21:44 (EEST)
Tervehdys! Tulin pitkästä aikaa katsomaan sivujasi; ihan kivat! Odotan kirjettäsi!
Kristina Järvirova
Parkano, Suomi - Thursday, September 23, 1999 at 14:38:21 (EEST)
Kävinpä sitten kattomassa nämä sun sivut. Aika siistit.
Mira Huovinen <pikkuruu@artic.net>
Vieremä, Suomi - Tuesday, September 21, 1999 at 10:08:08 (EEST)
Terveisiä Muuruvedeltä, käytiin täällä villisika keitolla!
Pekka <pekka.toivanen@mbnet.fi>
Siilinjärvi, Suomi - Saturday, September 18, 1999 at 11:47:31 (EEST)
Moi Ville! Käväsin tsekkaa tän sun kotisivus, ku kerran annoit osoitteen.... Veneily taitaa olla lähellä sun sydäntä, vai? T: You know who! (Mia)
Mia Pakkanen <mia_pakkanen@hotmail.com>
Kuopio, Suomi - Friday, September 17, 1999 at 07:55:06 (EEST)
nyt vasta huomaan ett mä oon vaan yks näistä sun monista "ystävistä".........no tekstaile.....T:johannaaa
johanna
- Sunday, September 12, 1999 at 21:06:51 (EEST)
...ei voi muuta sanoa kuin että nämä ovat todella hienot sivut!
Mari <above86@hotmail.com>
Tampere, Suomi - Saturday, September 11, 1999 at 23:45:02 (EEST)
tJaAh..ihan jees sivut..mut noi kuvat oli kyl..niis ei pahemmin näkyny sun naamaas.No eipä sillä kai oo mitään väliä.Mutta sun kissalaulus oli kyl hauskoja! :) eipä täs muuta..tee lisää hianoi kissa biisejä
peo
tikkukylä, onkohan tää ny suomi - Thursday, September 09, 1999 at 19:03:57 (EEST)
okei joo.....sul on ihan kivat sivut.....sä et kyl tunne mua mutta olenpahan kuulut susta mun bestikseltä.....ja se vakuutti mulle et oot aika hupaisa tyyppi joten pakko kai sitä on uskoo ....se taitaa olla suhun vähän.....LOVENA.....no joo....tiiäthän sä Jonskun....siis Johannan....no... Pärjäilkää te jos en oo ihan myöhässä asioista...
Hanne... <handy_85@hotmail.com>
heinola, Finland - Wednesday, September 08, 1999 at 17:10:51 (EEST)
moikka ville! sun sivut oli kivat. :) mä oon ihan kuoleman väsynyt. kirjottelen sulle, kun ehin.. jenni
jenni <jenniiko@hotmail.com>
kuopio-city, finland - Monday, September 06, 1999 at 20:24:26 (EEST)
En oo ehtiny ottaa yhteyksiä, koulu vie kaiken ajan... ja tuskin ehdin tämänkään jälkeen.... joten pärjäilehän siellä ja menestystä sinullekin koulun ja elämänkin suhteen.... älä ota turhia paineita...:)
Tuhkimo
- Monday, August 30, 1999 at 20:20:26 (EEST)
WAU! Et oo pahemman näkönen hemmo..tosi siistit sivut muutenkin!se laulu oli aika omaperänen.. -titta-
Titta Haaranen <tixu_07@hotmail.com>
äänekoski, suomi - Monday, August 30, 1999 at 12:42:56 (EEST)
en oo varma että muistatko sä mua enään... puhuttiin joskus chatissa ja textailtiin ja soiteltiin... ja mailailtiin... nää sivut oli tosi hyvin onnistuneet... jos muistat mut niin ota sitten yhteyttä!
>marika <minulle_postia@hotmail.com>
krs, finland - Sunday, August 29, 1999 at 16:52:26 (EEST)
juu u kävin taas toisen kerran,katsomassa kuvia ja sain vähän tietoo susta samalla............johanna
johanna saharinen
lahti, suomi - Saturday, August 28, 1999 at 17:40:12 (EEST)
beautifull page
piet van dijk <p.van.dijk@home.nl& gt;
enschede, netherlands - Friday, August 27, 1999 at 00:56:02 (EEST)
tjaa a en kyl kattonu tätä pistin vaa viestin huviksee tälläset vieraskirjat on cool!!!!!!! terkkuja vaan sinnekki päin........minä tulin viidakosta ojasta ja allikosta matalasta aitiosta katsoit kuinka suuntaa hain vaeltelin valta teitä salkku täynnä seppeleitä älä mua sylistäs heitä nyt kun seison jaloillain..... ajetaan me tandemilla melutaan ja syljeskellään kotikylän tanhuvilla kysellään missä häät pidetäääää...ääää...ääään.......
mira <liinu_tiinu@hotmail.com>
suomi - Wednesday, August 25, 1999 at 11:01:11 (EEST)
Aika fantsut nää sun kotisivut... kivoja lauluja sulla... sain sun kotisivujen osotteen yheltä frendiltä, jonka kaa juttelit joskus netissä... HYVÄÄ JATKOA... ja onnellista uutta vuotta 2000!!!!! Party time... lovella Sande
Sande <dumegirl@artic.net>
Warkaus..., Suoemi - Tuesday, August 24, 1999 at 15:18:40 (EEST)
hellou wille!!!juteltiin äsken netissä...mä olin nim.nella...jos muistat!!??kivat kotisivut!!!sä oot tosi söpö jätkä!!!sä saisit ihan kenet haluaisit!!!ihan oikeesti...mä en valehtele!!! no mailailethan mulle..ok?? ps.sulla on tosi söpö kisu...niinkuin omistajansa!!!
nanna <naarasleijona@artic.net>
varkaus, suomi - Sunday, August 22, 1999 at 19:21:41 (EEST)
Tässä sain osotteen. Kivat sivut. Siistii. Terveisiä. Rakkaudella:Åsa
Roosa/Åsa <Roosa82@hotmail.com>
Nakkila/Ulvila, SUAMI - Friday, August 20, 1999 at 21:48:05 (EEST)
ku kerranki oon netis ni ei kai se paljoo maksa tulla ilmottaa sulle et oon sua aatellu..
flow
- Sunday, August 15, 1999 at 12:03:19 (EEST)
Terveppä terve!
Tipe <tipe@iobox.fi>
Siilinjärvi, Finland - Saturday, August 14, 1999 at 00:15:01 (EEST)
morjens ystäväni!! tulin käymään täällä taas pitkästä aikaa...kävin kattoo kuvat....eikös se ollu se sama tuulimylly minkä kuvan lähetit mulle?? jeps... no taidankin tästä lähteä tutkailemaan sivujasi :)! niin muuten ...kiitos tekstarista....vietettiin mukava päivä...vähäsen oli kylläkin kylmä, mutta naama kerkesi palamaan!! sydämellä ystävälleni "Albertille" Susanna @,->---
susanna <hopparitytto_83@hotmail.com>
lahti, suomi - Wednesday, August 11, 1999 at 19:43:18 (EEST)
No heipä hei Ville!!!Tänään se kuva sitten lähtee postiin... apuva...jännittävii noi meijän puhelinkeskustelut.... no...eipä muuta kun sanohan nallelle terveisii...heh..!! Ja älähän puhu liikaa kännyys ettei vaivat ala painaa!!!
minä... <123_emmi@GNWmail.com>
tiedät, suomi - Monday, August 09, 1999 at 12:09:49 (EEST)
Mä päätin tulla kattoo mitä tääl on...ihan jees! Nähää!
Leena (Gabriella)
Porvoo, Suomi - Wednesday, August 04, 1999 at 23:26:08 (EEST)
sivusi on hyvät ja jatka samaa rataa
Olli <tiedät>
tiedät, tiedät - Wednesday, August 04, 1999 at 20:16:22 (EEST)
moi!!!!!!! nice .... no joo mä kirjottelen sulle paremmin kohta...
sara saaristo <sara_saaristo@hotmail.com>
nummela, suomi - Wednesday, July 28, 1999 at 21:17:10 (EEST)
helloouuu ville! juteltiin eilen,varmaan muistat! siis....sulla ei oo mitään ongelmii saada sitä "vastaantuliaa" oot hyvännäkönenki ja kaikkee!! tosi hienot sivut!! moooooooiiii......
SexyPeto <pornonylijumalatar@yahoo.com>
kuopio, suomi - Sunday, July 18, 1999 at 19:47:47 (EEST)
Jooh,sinun kotisivuillesi eksyin id-cardisi kautta..ja sinun frendilistallasikin näköjään vielkäkin olen apulanta*-nimellä,mutta pyyntö pieni,postaisitko mut sieltä kun mä haluaisin "haudata" tämän apulanta* nicin,koska se tavallaan "tuhoutui" kun koitin siihen väriä laittaa ja nyt siinä ei ole enää mitään frendi,muokkkaa trai irtisano namiskoita... Joo niin hyvin kiitollinen oisin jos sen poistaisit =) Mutta hey,hyvää kesän jatkoa ja jos haluat mut vielä frendix oottaa niin liikuskelen nimellä Clam* tai arskailija :)
ClaM <ClaM@gnwmail.com>
Lahti, Suomi/Finland - Tuesday, July 13, 1999 at 15:33:09 (EEST)
siistii!!muist pia textat mul takas!!!!
saana <saana99@hotmail.com>
pori, suomi - Thursday, July 08, 1999 at 15:35:39 (EEST)
moikkelis !!! Sulla on aikasen kivat kotisivut...!!! Kai vielä muistat mut...? Oon se tyyppi joka epätoivoisesti yritti kertoa missä siilinjärvi sijaitsee...! No taidanpa tulla käymään siellä päin vielä kesällä... no...eipä...kai muuta ihmeellisempää.. mailaa...vaikka jos huvittaa... voitas taas yrittää ettii paikkoi kartalta...heh..
emilia <123_emmi@GNWmail.com>
orimattila, finland - Thursday, July 08, 1999 at 12:42:20 (EEST)
No moi!!! Mä kävin kattomassa sun kotisivus kuten huomaat ja hyvähän toi oli. Niin, mä olen se grace jonka kanssa sä juttelit Soneraplazan chatissa muutama minuutti sitten. Lupasit mailailla, joten jään odottelemaan mailiasi. Kirjotellaan!!!
"grace"Tiina Rissanen <rissanen_84@hotmail.com>
Tuusniemi, Suomi/Finland - Friday, July 02, 1999 at 21:57:10 (EEST)
Sullahan on jänskät kotisivut...Oot kyll muutenkii aika karu jätkä.Mitäs sitä sitten...sull on upeita lauluja...ja mielenkiintonen ääni. Olit oikein puhelinnumeron jättäny...voi tulla viestii joku päivä. T:Wiivilius
Wiivi
Finland - Friday, July 02, 1999 at 13:25:06 (EEST)
No moi! Juttelin sun kanssas ihan hetki sitten ja mun piti sammuttaa koko kone, mutta oli pakko tulla kurkistaa näitä sun kotisivujas nyt heti. Ainakin vaikuttavat tosi kivoilta... Tarkemmin mun täytyy tutkia myöhemmin. Mailailen sulle huomenna ja siihen asti nyt moikka! Good night, sleep tight.. ja lopun tiedätkin! :)
Charon ( Tytti ) <broline@hotmail.com>
- Friday, July 02, 1999 at 02:14:42 (EEST)
Vähän paremmat kotisivut.....ja vähän söpömpi kissa!!! Mutta ennen kaikkea isän maalliset!!!!
Helinä <annsu@webinfo.fi>
Kullaa, Suomi - Wednesday, June 30, 1999 at 21:37:00 (EEST)
kivat sivut ja ihana kisu ihan siisti kuvakin. kirjottele jos jaksat. t:cats
cats:kati,niina,suvi ja henna <tipsu_st_@hotmail.com>
nilsiä, suomi - Wednesday, June 30, 1999 at 17:34:05 (EEST)
Moro MR N@LLE,kai olet se!? Toivottavasti! Mun on sanottava suoraan,että sä olet tosi komias!! No joo.... Olis kiva jutella joskus muullosten paremmin chatissä! Toi maili osoite on sit mun isän,mut siihen voi silti sit kirjoitella jos haluut...!
*teddygirl <jasa@nettilija.fi>
Laitila, Suomi - Wednesday, June 30, 1999 at 17:27:41 (EEST)
sä et sit ees yhtään pelästyttäny mua.. älä viitti.
flow
- Monday, June 21, 1999 at 20:50:06 (EEST)
Joo, moi muistin vielä ja aika makeet sivut sulla. Hyviä kesiä!
Aura <ronja_84@hotmail.com>
Espoo, Finland - Saturday, June 19, 1999 at 15:05:10 (EEST)
Eksyin taas jotakin ihme kautta tänne sun kotisivuille...mä en näihin sivuihin heti kyllästykkään!!Jatketaan samaan malliin ystäväni*hali*
ystäväsi Tiina <t_m_k@gnwmail.com>
- Thursday, June 17, 1999 at 21:29:47 (EEST)
SEXI tekee iloiSEXI,jopa totiSEXI,ehkä uniSEXI,yleensä tyytyväiSEXI,ellei mene nyhjäämiSEXI tai siirry huomiSEXI ja silloin menee yöt valvomiSEXI....
Piia ja Heidi <pia.lappalainen@pp.inet.fi>
Iisalmi, Suomi - Monday, June 07, 1999 at 20:31:49 (EEST)
Enää muutama tunti todistukseen! See ya! Tipe
Tipe <>
Siilinjärvi, Suomi - Saturday, June 05, 1999 at 00:39:19 (EEST)
moi!tosi hyvät sivut!!no ei täs muuta....hyvää kevättä!moi!
minna <minna_apulanta@hotmail.com>
lahti, suomi - Friday, May 14, 1999 at 18:44:08 (EEST)
sun kotisivus on iiiiiiihana. en kyllä tiiä muistatko ku olit tänään aikasemmin mun kaa chatissa. mä olin nimellä Flashgirl. täytyy kyllä nyt sanoo et jos mä sanoin et mun nimi on veera ni se ei oo. jos kirjotan sulle mailipostii ni siinki lukee et veera mut se ei oo mun oikee ja virallinen nimi on heidi. mä vaan sanon tuntemattomille et mun nimi on veera koska oon saanu niskaan niin paljo kaikkee et pitä nykyään varautuu paremmin. sä sanoit et sull on jonkinlainen tää sun kotisivus, must tää on upee ja mä en tajuu miten tälläsen voi tehä...??!!! miten? täytyyx olla oma internet kotona??? joo tää saa riittää mä meen lähettää sulle e mailii H E I D I
heidi lintula <barbie_girl@hotmail.com>
nummela, suomi - Friday, May 14, 1999 at 14:55:19 (EEST)
terve!!!! Kivat sivut sulla... piti sit käydä tsiikaamassa. hyvää kesää sulle!!!! T:Katja84
katja84 <katriikko@hotmail.com>
Pori, - Thursday, May 13, 1999 at 10:44:27 (EEST)
Moi!!! Kävin kattelemassa sun kotisivuja nyt kun ei ollu muutakaan. paljon terkkuja sun kissalle ,se on SÖPÖ!!! Mulla on kans kaks kissaa,koira,hamsteri ja NewForest-poni. Mutta ei mulla tässä nyt sit muuta ku: Aurinkoista Kevään Jatkoa!!! T:Minttu
Minttu <Minttu83@hotmail.com>
Kouvola, Suomi - Thursday, May 13, 1999 at 10:20:16 (EEST)
kävin taas kattemassa näitä sivuja...ne on hienot! tänään oli viimenen koulupäivä, jes! kohta on peruskoulu ohi... mailaile taas=o)
heidi <oiva83@hotmail.com>
niinimäki, finlandia - Wednesday, May 12, 1999 at 20:10:40 (EEST)
No moi Wille! Tulin huomanneeksi että sulla on runsaammanpuoleisesti nais-ihailijoita. En lukeudu niihin.. ainakin olettaisin (pysytään kaveritasolla) JA mailailehan taas joskus
Enni <pertti.kokkonen@pp.inet.fi>
Lapinlahti, Suomi Finland - Monday, May 10, 1999 at 20:22:52 (EEST)
MOI MITÄS SULLE KUULUU ? MAILAILE TAAS
piia <pia.lappalainen@pp.inet.fi>
iisalmi, suomi - Monday, May 10, 1999 at 18:33:29 (EEST)
Terve Wille Nice site! and very interesting to say the least. I'm a water dog also. Kiitos, Harvi Kiiski
Harvi Kiiski <harmaasusi@bigfoot.com>
Port Angeles, USA - Friday, May 07, 1999 at 18:37:03 (EEST)
käväsin täällä ku annoit sen osotteen netissä.se kone sekos niinpä päätin lähettää sulle viestin tänne...eikä se kuva oo ruma!sää oot tosi söpö...
jenni <jenni_ornberg@hotmail.com>
- Friday, May 07, 1999 at 17:33:17 (EEST)
Moi! Juteltiin eilen chatissa ja annoit kotisivusi osoitteen. Kävin katsomassa sivujasi sulla on kivan näkönen kissa. Terveisin Blondi 84 p.s.Kirjoittele
Blondi84 <ritva.hanninen@pp.inet.fi>
Laukaa, Suomi - Tuesday, May 04, 1999 at 10:19:32 (EEST)
Upeat sivut! Kiinnitä vielä hiukan huomiota oikeinkirjoitukseen niin hyvä tulee!! Terveisiä Miisulle meidän Riepuselta, joka on ihan Miisun näköinen.(Ovat varmaan sukua toisilleen!)
Anne <Lady_Deanna_98>
- Monday, May 03, 1999 at 14:32:32 (EEST)
Moi "mr.cool".Eipä mulla ihmeempiä,mut sulla on suloinen kissa,etkä itsekään ole pahemman näköinen (älä käsitä tätä silleen et oisin röyhkeä tai ivaisin,ihan oikeasti)Jos haluut niin mailaile,osoite on tossa. T:"Mira" eli Piia
Mira <piia_k_99@hotmail.com>
Outokumpu, Suomi - Sunday, May 02, 1999 at 17:07:11 (EEST)
Kivat sivut sulla! =)
Kati <kpelkonen@hotmail.com>
- Thursday, April 29, 1999 at 17:08:55 (EEST)
Käyvät sivut
Markku Pursiainen <Markku.Pursiainen@iwn.fi>
- Tuesday, April 27, 1999 at 13:18:12 (EEST)
mä tiiän että sä olet sä...uppis kults paljastuit!!!
bubutyttö <puputytto@artic.net>
suomi - Thursday, April 08, 1999 at 01:58:40 (EEST)
moi Wille...aattelin käydä taas täällä sun sivuilla...eipä muuta...moi
susanna
lahti, suomi - Tuesday, April 06, 1999 at 18:32:30 (EEST)
Hi Wille, wonderful page you have, i remember for funny hollidays in Kangasnemi a few years ago! Come and sign my guestbook too! Greatings from Germany, Lothar
Lothar Wagner <LWagner-Sulzbach-Ts@t-online.de>
Germany, - Monday, April 05, 1999 at 12:10:52 (EEST)
HEIPPA!!! Sä vaan häivyit sieltä chatist vai viskasko tietsikka sut pihalle?!? No ei mulla mitään varsinaista asiaa oo, mut mailaile jos haluut..ok?
GIRL83
- Sunday, April 04, 1999 at 00:22:44 (EEST)
tosi hyvät sivut oot rakentanut aiotko suunnata tulevaisuuden opinnot atk alalle kenties??? ei mulla muuta,nähhään joskus chatissa/koulussa
beachgirl
Siilinjärvi, Suomi - Saturday, April 03, 1999 at 22:37:27 (EEST)
surffailin taas täällä...kävin kattoo ne sun korttis ja onhan se hyvä, jos joku osaa kehitellä kaikkee tommosta...että oli hienoja:)
pienen pieni heidi
- Thursday, April 01, 1999 at 19:10:34 (EEST)
morjens.. mitäs sulle kuuluu? aattelin vaan käydä täälä ja lähettää sulle pikku viestin.. jees.. mä meen mut muista et oot ihana!
Flow
- Sunday, March 28, 1999 at 15:38:30 (EEST)
Kiitos vieraskirjaviestistäsi. Sivusi ovat monipuoliset.Kissasivu lauluineen on hyvä.
Jaana
Toijala, Finland - Sunday, March 28, 1999 at 15:32:25 (EEST)
ihan kivat biisit ja sellasta...pärjäähä poeka!
Mulla on kamu kylässä...jooh ei eimenny kuvin hyvin fyssan kokeet...plaah..joo no moikka!
Leena
USA - Friday, March 26, 1999 at 17:12:29 (EET)
moi sun koti sivus on ihan sika siistis ja sä oot nähny näitten eteen varmaa paljon vaivaa. sä et varmaa enää muista muo mut mailaile kummiski. hyvää loppu koulu vuotta ja pärjäile
Susanna
lahti, suomi - Monday, March 15, 1999 at 17:48:00 (EET)
Joo siis tosi makee sulla tää kotisivu juttu...pitää tulla myöhemmin tutustumaan tarkemmin kun en ny oikeen ehdi...mutta tosiaan tsemppii...ja soitan täs koht silleen...oikeen coolia...varsin yllättynyt...=)
Leena
Puolanka, Suomi - Sunday, March 14, 1999 at 22:24:17 (EET)
ihan sairaan hienot kotisivut! hyvää loppuelämää!!!!!
kissat84
Parkano, Suomi - Sunday, March 14, 1999 at 20:23:27 (EET)
Moikka! Olipas mukavat sivut! Käytiin siellä muutaman kaverin kanssa ja laulu oli tosi Cool. Terkkuja Jenniltä ja mun pikkuveljeltä Janilta ! Mailaillaan Tv: Ystäväsi Tiina
Tiina Kopra "maili kaverisi"!
Hollola, Suomi - Sunday, March 14, 1999 at 12:16:33 (EET)
Morjes seilari!Hienot sivut sul ja sillee...poppikin jauhaa ja hyvät popit onkin.....Ei siin sit mitään muuta KIRJOTELLAAAN!!!!
Tiina
Elimäki(kouvolan lähellä), Finlandi - Friday, March 12, 1999 at 22:55:51 (EET)
kävin äske kattomassa sitä peliä, mut arvaa vaan osaanko minä sitä imuroida...heh... on nää sivut ja sinä iteki aika hienot!
pieni heidi-tyttönen
L-virta, hmmm... - Thursday, March 11, 1999 at 10:56:57 (EET)
Komeat ja tyylikkäät sivut. Käy omien sivujeni lisäksi myös ylläpitämässäni QB-WEBBI:ssä: http://qbwebbi.cjb.net
Jukka Valtanen
Helsinki, Finland - Wednesday, March 10, 1999 at 22:46:42 (EET)
No nythän mää vasta hokasin kirjottaa tähän vieraskirjaan...Ihan hianot ja toimivat sivut!
Riku Mustila
Yläne, Suomi - Sunday, March 07, 1999 at 11:10:20 (EET)
Ihan nicet sivut!!!!
Heidi Hinkula
RAAHE, Suomi - Friday, March 05, 1999 at 20:22:08 (EET)
Kivat kotisivut! Ne sun laulus vaan ei kuulunu tällä koneella: harmi.
Kati
Naarajärvi, Suomi - Friday, March 05, 1999 at 17:12:08 (EET)
HYVÄ KOTISIVU. MAILAILE MULLE JA VOIT MYÖS MAILATA MUN PIKKU-BROIDILLE MAUKALLE!
Salla ja Maukka Maunula
orimattila, suomi - Thursday, March 04, 1999 at 12:18:17 (EET)
käväisin täällä. katoin kuvasi. sivuprofiili oli nannaa.mailaillaan
hannaleena uusaro
joronen, suomi - Monday, March 01, 1999 at 19:45:33 (EET)
Kääk .... yhteys katkeaa ...
Jack Sailor
Finnhansa, Baltic Sea - Monday, March 01, 1999 at 19:40:57 (EET)
mä kävin taas täällä kotisivuillas...ne on kyllä ihan huippuhienot! :)oikkuli
heidi
leppävirta, kai se suomi on... - Monday, March 01, 1999 at 13:28:18 (EET)
helou.. hianoi lauluja sulla!! huonosti vaan kuulu, ku taustamusa oli päällä.. ei se mitään.... mailaa, tai textaa!
Flow
- Sunday, February 28, 1999 at 18:59:47 (EET)
Kirjotanpa vielä vieras-kirjaan, että ihan mukavat sivut!
Mirjami Järnefelt
Uusimaa/Tuusula, Suomi - Sunday, February 28, 1999 at 17:41:34 (EET)
mä en tiiä vielä uskallanko soittaa...yritän... sä oot muuten kans söpö...mailaillaan! §:)oikkuli
heidi lindholm
leppävirta, SUOMI - Saturday, February 27, 1999 at 22:36:03 (EET)
no hei! aattelin kirjottaa ku täällä kerta kävin. no on sulla kyllä hienot kotisivut, varsinki ne laulut!!! No pitää mennä!Kirjottele!!!!
"janika"
Jyväskylä, suomi - Friday, February 26, 1999 at 22:20:21 (EET)
Jees, mitäs me cityläiset... HIANOT SIVUT, ei voi muuta sanoo! Oot varmasti nähny vaivaa näitten eteen! wau!
Hande
Siilinjärvi-city, finlando - Wednesday, February 24, 1999 at 21:25:10 (EET)
heips...! sä et ikinä usko mite ihana sä oot... ihana, persoonallinen, söpö ja paljo paljo muuta... ööö... tuu juttelee joskus mun kaa jyrkin chattiin. oon nimerkillä Z@ra... tuu sä oot nii ihana sielullinen ihminen mikä on nykyään tosi harvinaista...
suvi vaa...
...leivonmäki..., oiskos suomi... - Tuesday, February 23, 1999 at 19:10:18 (EET)
tervehdys Nallukka!! piipahdin kattoo kuvii....!! kerro miisulle terveisii... :) halauksin Ulla
Ulla
lahti, suomi - Tuesday, February 23, 1999 at 19:03:12 (EET)
HIENOT SIVUT!!! IHAN OK!
SAMPPA
SIILINJÄRVI, - Tuesday, February 16, 1999 at 11:34:08 (EET)
sun sivutki on ihanat ja varsinki miisu kissa
Taija toivonen
Nokia, Suomi - Saturday, February 13, 1999 at 22:41:04 (EET)
Hellou!Tosi mahtavat nää sivut!!! Et vai oo tietokone-expertti...
Aini Salmela
Petäjävesi, Finland - Saturday, February 13, 1999 at 22:21:44 (EET)
Ai niin *slap*, hyvää ystävänpäivää :)
Niki taas
- Saturday, February 13, 1999 at 20:23:03 (EET)
Great, i like this!! Toi biisi erityisesti :D Way to go, man :)
Niki
Salo, Finland - Saturday, February 13, 1999 at 20:20:54 (EET)
moro nallukka!! sul on hienot sivut.....voi olla etten kerkee soittaa sulle tänää mut lupaan mailailla.....ja kyllä mä sulle soitan heti kun kerkeen...!! tekveisin:Ulla
ulla
lahti, suomi - Saturday, February 13, 1999 at 18:54:49 (EET)
moikkelis! ajattelinpä vaan toivoitella että. HAUSKAA YSTÄVÄN PÄIWÄÄ!!! :0)
Anu
- Friday, February 12, 1999 at 18:29:56 (EET)
No kun nyt pakotit tänne niin...=)
Piepo
Iisalmi, Finland - Wednesday, February 10, 1999 at 20:04:41 (EET)
Muisttsä mut?et varmaankaa...no voi hitsin hitsi...ois ollu niin kiva jutella sillo jyrkissä mut...man`s got to do what man`s got to do...hymyillään kun tavataan!!!!
seide
lappeenranta, suomi - Wednesday, February 10, 1999 at 19:26:40 (EET)
no moi taas! tulin tänne! jos kehtaat niin mailaa mulle!
Tii
mikkeli, suomi - Saturday, February 06, 1999 at 23:37:25 (EET)
ihania noi sun laulus...
flow
- Saturday, February 06, 1999 at 17:29:10 (EET)
Kotisivusi ovat mahtavan työn tulosta!! Oli todella ilo lukea sinun tekstejä ja ennenkaikkea kuvat ovat todella kauniita. Oletko tehnyt kotisivuja atk-tun- neilla koulussa? Sinulla näyttää olevan todella taitoa atk:ssa. Minun täytyy Erkkikin "raahata" (pelkää atk:ta) katsomaan nämä sinun sivut. Häntä todellakin kiinnostaa juuri nuo venejutut. Minä painiskelen atk-ajokortin suoritusten parissa. Olen jo saanut taulukkolaskennan, powerpointin, internetin ja teoriakokeen läpi. Tänään menen yrittämään wordiä. Käyn siellä Siilinjärvellä atk-kurssilla iltaisin ja olen tutustunut siilinjärveläisiin opettajiinkin. Minulla on vielä kolme koetta edessä: tietokanta, resurssienhallinta ja tämä word. Toivottavasti onnistun... Tämä sairasloma on ollut otollinen aika atk:n oppimiseen. Minä kun joudun pyörimään aina sijaisena joskus atk-luokassa- kin. Mutta sinä ja muut ysiläiset olette jo niin paljon meikämannea edellä...... Sen huomaa kaikesta... Kirjuutellaan, opetahan äitisikin laittamaan minulle sähköpostia. Terveiset teille kaikille! Terveisin Irmeli
Irmeli Tiihonen
Varpaisjärvi, Suomi - Wednesday, February 03, 1999 at 13:23:01 (EET)
jes... mun oli pakko käydä täällä.... mailaile!!!!!!!1
flow
- Monday, February 01, 1999 at 00:36:52 (EET)
moi muistatko minut...hyvät sivut sulla ja makee musa maku sulla kirjottelen ku kerkeän...
Elina ____
finland - Sunday, January 31, 1999 at 10:57:24 (EET)
Aika rennot sivut.. :). Huippu tuo video!
Lotta
HPJ, Suomi-Finland - Friday, January 29, 1999 at 14:19:02 (EET)
tervehdys kaikki ihanat immeiset,terkkuja ihan....kylmästä tervosta...!!!
sini
tervo, suomi - Tuesday, January 26, 1999 at 18:04:32 (EET)
Here I go again!! C YA!
Anna
Rauma, Suomi-Finland - Monday, January 18, 1999 at 20:41:39 (EET)
Tää on tosi great...meinaa tää sun sivustos! Eikä sit muuta, ku mailailemisiin!
Niina Salonen
Suomi - Sunday, January 17, 1999 at 20:52:15 (EET)
No moi! Päätinpähän käydä sun sivuilla, ja ne on tosi kivat.
Jenna Tulokas
Kuusankoski, Suomi - Tuesday, January 12, 1999 at 16:26:04 (EET)
Hyvät sivut sulla. itse en osaa tehdä minkaanlaisia sivuja.
Eeva
Kuopio, Suomi - Sunday, January 10, 1999 at 14:43:01 (EET)
Oot kyllä kieltämättä söpö poju! Pistä vaan vielä pari kuvaa ittestäs. Kissasi on söde. Oon kissaihminen itsekkin(kaks persialaiskizuu). Sullon hyvä kotisivu! Jatka vaan samaan malliin! Eipä tässä muuta, löysimpähän vaan tieni tänne sun planeetalle...
HeBu
Rovaniemi, Finlando - Saturday, January 09, 1999 at 20:28:40 (EET) 9.1.1998

Kävin surffailemassa kun pyysit, aivan mukavat sivut ja toteutus mielenkiintoinen.Hyvää Uuttavuotta sulle.
Ari Lehtolahti
Suonenjoki, Finland - Saturday, January 02, 1999 at 18:44:48 (EET)
Moikka Ville ja onnittelut mukavista sivuista, varsinkin kun veneily on lähellä sydäntä. Hyvää uutta vuotta 1999 ja Terveisiä Turun saaristosta.
Risto Mattila
Raisio, Finalnd - Friday, January 01, 1999 at 17:51:00 (EET)
Ihan hienot sivut!
Miikka Kokko
Lappeenranta, Suomi - Thursday, December 31, 1998 at 09:21:28 (EET)
MOI,MOI! Mä oon täälä Päivin/Kobran kans Ja aattelin kans kirjautua tänne..No voit mailailla!Mä mailaan takas! T:Jennu
Jennu
Jurva, Suåmi - Saturday, December 26, 1998 at 14:29:23 (EET)
Joo... täälä taas surffaan kaverini kans... no onnellista uutta vuotta sitte ku joulu kerran meni jo.. T: Kobra.....
....kobra..
Jurva, Suomi - Saturday, December 26, 1998 at 14:27:13 (EET)
hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!!!! t: love's salla
salla
orimattila, suomi - Monday, December 21, 1998 at 09:59:12 (EET)
Mortsi morokkeli! Mä luin noita sun juttujas ja ajattelin et ku niin paljon pyysit, nii on pakko tähän jotain skriivailla. Mut eipä mulla sen kummempaa asiaa ollu, joten C YA! :)Anna (=Annuli*)
Anna
Rauma, Suomi-Finland - Friday, December 18, 1998 at 21:46:31 (EET)
Jotkut odottaa maailman loppua, toiset odottaa vapahtajaa, useimmat vain viikonloppua (joulua)...
Kaitsu
Shangrila, - Wednesday, December 16, 1998 at 02:18:00 (EET)
Hyvää joulua, piti pistää kortti, mut en kerenny. Piä peukkuja 19 ja 20 päivä, mulla on hiihtokisat! Toivottelempi hyvää jatkoa sulle...
Aino Kaisa
Noormarkku, Suomi - Tuesday, December 15, 1998 at 19:30:35 (EET)
Moi taas!! Ville on kiva tyyppi!! Sillä on hyvät kotisivut!
Anne
Lammi, SUOMI - Sunday, December 06, 1998 at 12:16:26 (EET)
Jeez, nytten mä zitte kävin täällä sun zivuillas. ja näin zun kuvazki! :)
Susanna
Imatra, Zuomi - Saturday, December 05, 1998 at 21:47:49 (EET)
Kivat kotisivut, kattoo ny kirjotanko, ku seuraa näyttää piisaavan...voi hyvin P.S.vai et harrasta mitään
Aino-Kaisa
Noormarkku, - Thursday, November 26, 1998 at 15:01:35 (EET)
moro! sä sanoit et voisin tulla käymään sun sivuilla ja niin mä tulin! eipä kai tässä nyt muuta...mailin lähetin sulle joe ennen ku kävin täällä...hmmm...eipä mulla nyt muuta!!! LOVElla Niina
minä vaan...
Salo, FINLAND!!!... - Wednesday, November 25, 1998 at 07:14:29 (EET)
ihan kivat noi kotisivut, kun tulin käymään täällä...mulla jäi sen verran vielä aikaa..mut mailaile...
Elisa
lohja, suomi - Thursday, November 19, 1998 at 21:59:36 (EET)
PÖÖPÖÖ vielä. sitä tässä vaan, että miks melkeen kaikkien sivujen taustat on keltaset (inhoan yhestä sattuneesta syystä keltasta...).
JOSE HOZÉ
OOlu, SOOMI - Wednesday, November 18, 1998 at 17:43:02 (EET)
höhhöö. ihan käyvät sivuthan nämä on, ja mä odottelen sulta maileja... ...tai sitte mä alan terrorisoida sua!!!
JOSE
oolu, soomi - Wednesday, November 18, 1998 at 17:38:33 (EET)
moi.......ihan kivat sivut...kiva se mopo....mites muuta menee???mulla ihan kivasti.Moikka!
nOORA
KUOPIO, FINLAND - Saturday, November 14, 1998 at 18:25:43 (EET)
käytiin kattoo sun uudet sivut ja hyvältä näytti...soitellaan ja tekstaillaan jatkossakin ja kenties nähdään taas...
iita
- Saturday, November 14, 1998 at 17:58:39 (EET)
No, nii...Mä en muistanu isäni e-mailia.... Sä tiedät miten kehno mun muistini on.... Ai, onko sullaki kissa. Mulla on niitä ollu miljoona ja taas on yks... Pelastin Romuluksen kuolemalta... No, mailaillaan!
Päivi Korpela
Jurva, olisko Suomi - Saturday, November 14, 1998 at 16:46:25 (EET)
Ihan söpöt sivut, ei muuta voi sanoo. Vaiks en mä kyllä veneiden ikiomille kotisivuille aatellu päätyväni kun sain tän osoitteen.... syksynjatkot !!!
Outi
Pöytyä, Suomi - Friday, November 13, 1998 at 17:08:15 (EET)
kiva kissa sulla!!!
gisela
turku, soumi - Saturday, November 07, 1998 at 22:50:04 (EET)
Terveisiä.
Markku Pursiainen
Maaninka, Suomi - Wednesday, November 04, 1998 at 10:15:12 (EET)
Hienot on sivut! Kyllä se ville osaaa tehä nää kotisivut... Tosiaan tuo siilinjärven sivu ei toimi .. millonka se pelittelee...?? Semppivä!
Hannu Vikki
Siilinjärvi, Vinlanti - Monday, November 02, 1998 at 10:30:38 (EET)
JM, täällä ja moi ja hyvät sivut sulla on, täytyy myöntää. Olekko itse ne tehnyt?? Ja minullakin on pian kun on vaan aikaa ja mahdollista tehdä niin laitan ne myös, mutta kun töihin menee n. 10 tuntia päivässä ja sitten pitäisi hoitaa siskonkin asioita kin niin se on jäänyt, mut tulee ennén joulua kuitenkin okei!!! Mä olen käynyt muuten kurssin www_kotisivuista ja harrastan niitä muille myös sitten 1.1.1999 lähtien omalla toiminimelläni. Et jos olet kiinnostunut niin tiedät kyllä mitä teet. No kuinka sen Ellun_. kaa meni??? Vastaile sitten mullekkin okei, ja kirjoitellaan vaikka jos vaan haluat! terv: marko
Marko vaan
vaasa, suomi - Friday, October 30, 1998 at 21:55:41 (EET)
Terve, ihan hyvät sivut!
Tommi ja Tuukka Kankkunen
Varpaisjärvi, Suomi - Saturday, October 10, 1998 at 14:14:25 (EET DST)
ihan ookoo sivut ja sillee =)
Vili Turunen
se suomen sikako, Suomi - Friday, October 02, 1998 at 23:35:13 (EET DST)
Aika kuul.Mä nyt kävin täällä kun lähetit sen osot- teen.siistit sivut.
Iina Keskinen
Sysmä, Suomi - Sunday, September 13, 1998 at 19:02:04 (EET DST)
Olihan tääki ihan kiva kokemus, varmaanki aika kova homma tehä nuo sivut... ...pärjäile!
jossu
oulu, suomi - Thursday, September 10, 1998 at 21:25:45 (EET DST)
Sivut on ihan jees ja laskureja piisaa. Jatka samaan malliin!! Mikäli arvostatte hyviä kotimaisia pelejä, niin kokeilkaa kotisivuani!! Hyviä vointeja kaikille!!
Janne Tolvanen
Siilinjärvi, Suomi FINLANDIA - Friday, September 04, 1998 at 19:59:07 (EET DST)
Olipahan uus kokemus!
MARIKA SILLANPÄÄ
Vilppula, SUOMI - Tuesday, September 01, 1998 at 15:54:24 (EET DST)
postia voi lähettää kvuorela@hotmail.com
Kalle Vuorela
Vantaa, Suomi - Tuesday, July 14, 1998 at 12:17:45 (EET DST)
Terveisiä kiljavalta Ville.
Christian Dahlström
Hyvinkää, Suomi - Tuesday, July 14, 1998 at 12:10:01 (EET DST)
Hei vaan ja onnittelut uudistuneesta sivusta! Lämmintä kesää ja hyviä purjehdyskelejä 'viikareille' `T: Satu
Satu Hyvönen
Savonlinna, - Thursday, June 11, 1998 at 22:40:45 (EET DST)
Olen siilinjärveläinen 14-vuotias poika. Harrastuksiani: Rumpujen paukuttelu Musiikin kuuntelu Pesäpallo ym.urheilu
Olli Räsänen
Siilinjärvi, Suomi, Finland - Friday, May 29, 1998 at 19:45:44 (EET DST)
olipa hauska sivu....kiva musiikki!!!
teija uusitalo
nivala, suomi - Friday, May 29, 1998 at 16:22:58 (EET DST)
Esimerkki täytöstä!
Ville Toivanen
Siilinjärvi, Suomi - Tuesday, May 26, 1998 at 15:28:43 (EET DST)